Petrović sigurno korača prema Banjaluci

Trećeg dana “ Marša časti za ozdravljenje Republike Srpske’’, gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović stigao je u Obudovac gdje ga je dočekala grupa građana.

Republika Srpska 26.05.2023 | 19:16
Petrović sigurno korača prema Banjaluci

Trećeg dana “ Marša časti za ozdravljenje Republike Srpske’’, gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović stigao je u Obudovac gdje ga je dočekala  grupa građana.

Petrović je "U marš “ krenuo prvenstveno kao čovjek koji se ne miri sa svim ovim što se dešava ne samo u Bijeljini već u cijeloj Republici Srpskoj. Petrović kaže da će na dan dolaska u Banjaluku posjetititi sve i jedno ministarstvo i dostaviti im projekte i spisak potreba Bijeljine.

- Danas smo koračali  za mir ali i ujedno da ukažemo na besmislenost I sva ona užasavanja koja sa sobom nose ratna dešavanja . Današnji dan posvećujemo svim nevinim žrtvama u nadi  da se ovakva stradanja nikad nikome ne ponove - rekao je Petrović po dolasku u Obudovac.

Uvijek kada su aktuelni političari I aktuelni režim nema rješenja za svakodnevne probleme izazove sa kojima se suočavaju građani RS onda lažne patriote , kvazinacionalisti počinju sa velikim nacionalističkim temama , a u stvari se iza svega toga kriju njihovi koruptivne kombinacije I tada njima nije važno uopšte koja su stranka nego je samo bitno koga će u kojoj stranci pronaći da budu dio tog kriminalno–koruptivnog lanca . Na nama ostaje samo jedna sveta dužnost i obaveza da
učinimo da nikad više nijedan roditelj nijedna majka ne zaplače nad grobom svog djeteta , rekao je Petrović.

Petrovića su u porti hrama rođenja presvete Bogorodice u Obudovcu dočekali brojni mještani dajući mu podršku na putu za ozdravljenje Srpske.

- On ovim maršom na jedan dostojanstven način iskazuje sve nedosljednosti, sve manjkavosti sistema I sve loše situacije koje se dešavaju u našem društvu tako da mu mi odavde iz Šamce dajemo maksimalnu podršku - istakao je Simo Varadinović .

U prethodnom periodu dva izborna ciklusa , jedan redovni i jedan opoziv gdje je  pokazao svoju snagu i  da je čovjek od riječi koji  ispunjava i ono svoje obećanje da će jednim hodom od Bijeljine do Banjaluke poslati jednu poruku kroz ovaj dio RS ali I za ostali dio RS o jednom stanju , o jednom buntu , jednoj želji da se nešto promijeni u ovoj RS, kaže
Velimir Andrić.

Podsjećamo da je Petrović (SDS) nedavno pobijedio na referendumu Dodikov SNSD i još 15 njegovih koalicionih stranaka, koji su tražili njegovu smjenu.

Uoči referenduma, tad je poručio, kako reče, CIK predsjedniku da će na njemu u Bijeljini polomiti zube i to je i ispunio. Dobio je 2/3 podršku građana Semberije, oduvao je Dodikove poslušnike I dao do znanja da ima podršku građana u borbi pritv kriminala I korupcije.

(BN) Foto: BN

Komentari / 12

Ostavite komentar
Name

Jovana

26.05.2023 19:41

Samo naprijed i sa srećom dobri čovječe!

ODGOVORITE
Name

Soko

26.05.2023 21:31

Nikakve koristi od tog hoda niko nece imati! Zali boze cipela sto ce poderati

Name

Knez

26.05.2023 19:58

Nisam bas nesto jak sa politikom pa bih rado da mi neko pojasni : Sta kad taj Petrovic dodje u BL ? Kojim povodom dolazi , hoce li biti neki protesti , doček njega ili sta vec … Hoce li se obratiti narodu negdje na trgu ili sta ?????? HVALAAA

ODGOVORITE
Name

Ja

27.05.2023 08:47

Domaćin čovjek uvjek sebi može kupiti par cipela. Ali ce bar ispuniti obecanje Dodiku.

Name

Zoran

26.05.2023 20:13

Ovakav nam treba predsjednik.Bez afera,skolovan i od rijeci.A ne ratni profiteri i korupcionasi cija se porodica enormno obogatila i cija djeca imaju milione

ODGOVORITE
Name

Da

27.05.2023 04:34

Pa ako si ti u Banjaluci odeš i dočekaš ga. I to je to.

Name

Mitar

26.05.2023 20:43

Pa de bori se protiv kriminala i korupcije ako vec imas podrsku.

ODGOVORITE
Name

6

26.05.2023 21:26

Petrovic je orah u zubima baje koji ne moze polomit, i jako mu smeta, trpi dusevnu bol, krije

ODGOVORITE
Name

Jovo

26.05.2023 21:41

Ovaj tip je sigurno vrijedan i dobar čovjek kada je dva puta dobio poverenje građana u svom gradu, ali takvi u politici ne mogu dugo opstati na ovim prostorima. Ovdje se traže drugi "kvaliteti" kod političara. Bolje mu je da se vrati svom životnom pozivu za koji je žuljao klupu.

ODGOVORITE
Name

Naprijed

26.05.2023 22:10

Petroviću diko naša. Bog ti srecu dao i da ostvariš svoje snove i pravednom društvu bez korupcije i kriminala. Kad budeš blizu BL zovi da dodjemo sokole.

ODGOVORITE
Name

Nikola

26.05.2023 22:53

Narod je marva . Cekaju da drugi postavi ledja a da onda oni se prikljuce kada prodje belaj. Tako je i u ratu bilo ,sirotinja izginula fukara pobjegla. A sada vladaju. Narod je iskvaren i dobio je gospodara po njihovim karakterima.

ODGOVORITE
Name

Dr.

27.05.2023 07:10

Iako sam uvijek na njegovoj “strani” smatram ovo licnom i profesionalnom degradacijom! Kome, cemu i šta dokazuje?

ODGOVORITE