Đoković preko Ečeverija do 3. kola Mastersa u Rimu

- Najbolji teniser planete Novak Đoković plasirao se u treće kolo Mastersa u Rimu pošto je rezultatom 2:0 (7:6, 6:3) savladao Tomasa Martina Ečeverija iz Argentine za sat i 53 minuta. 

Tenis 12.05.2023 | 21:37
Đoković preko Ečeverija do 3. kola Mastersa u Rimu

Meč je počeo loše po osvajača šest titula u glavnom gradu Italije, jer je Ečeveri odmah na startu napravio brejk. Đoković je uzvratio kad je izjednačio na 3:3, a do kraja seta nije bilo više brejkova, iako je kod vođstva 5:4 Đoković imao dve brejk, samim tim i set lopte, ali ih nije iskoristio. U taj-brejku je Argentinac bio na korak od velikog iznenađenja, poveo je 5:3, ali se Đoković izdigao kad je bilo najvažnije, vezao četiri poena i osvojio prvi set. Tokom prvog seta delovalo je da Đoković ima probleme sa stomakom, ali je uspeo da ih prevaziđe. 

U drugom setu su stvari došle na svoje mesto, Đoković je stigao odmah do brejka, a zatim do još jednog kod vođstva 4:2, čime je i definitvno okončao snove Argentinca da može do iznenađenja.

Đokovićev protivnik u trećem kolu biće Grigor Dimitrov. Bugarin je u drugoj rundi pobedio Stena Vavrinku 2:0 (6:4, 7:6).

(Tanjug) Foto: Agencije 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Sale

12.05.2023 20:52

Idemo Nole samo jako

ODGOVORITE