Novi detalji: Evo šta sve povezuje dva masakra u Srbiji?!

Kosta K. (13) i Uroš Blažić (20), koji su u srijedu i u četvrtak u masovnim ubistvima u školi na Vračaru i u okolini Mladenovca ubili ukupno 17 mladih i ranili još 20, vježbali su pucanje u istoj streljani "Partizan" u Beogradu.

Srbija 09.05.2023 | 11:36
Novi detalji: Evo šta sve povezuje dva masakra u Srbiji?!

Istražioci ne isključuju mogućnost da su se njih dvojica u nekom trenutku čak i sreli u toj streljani, a možda i upoznali.

Kako saznaje Informer od izvora iz istrage, inspektori su do ovog šokantnog otkrića došli dok su radili na ubistvima u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru i u selima Dubona i Malo Orašje kod Mladenovca.

- Jedan od pravaca istrage u oba masakra bio je gdje su Kosta i Uroš uvježbavali pucanje, pošto obojica dobro barataju oružjem. Tako je najprije utvrđeno da je malog Kostu otac Vladimir K. odvodio u streljanu "Partizan", a ubrzo zatim je otkriveno da je i Blažić na istom mjestu u više navrata vježbao pucanje. To je zaista čudna podudarnost, i zato se ne isključuje mogućnost da su se Uroš i Kosta sreli u straljani, a možda čak i upoznali - kazao je naš izvor.

Na drugoj strani, vlasnik privatne streljane "Partizan", u kojoj je počasni član bio Kostin otac Vladimir, negirao je prilikom saslušanja da je dječak ikada pucao u njegovom objektu.

Iako su mu predočeni dokazi u vidu slika i snimaka da su i Vladimir i Kosta vježbali pucanje kod njega, vlasnik se uporno držao svoj priče, tvrdeći da ih nikada nije vidio.

Kad su mu zatraženi snimci sigurnosnih kamera iz streljane, vlasnik je rekao da kamere duže vrijeme nisu radile. Protiv njega će biti podnijeta odgovarajuća krivičlna prijava, piše Informer.

Podsjećamo, u Srbiji su se prošle sedmice dogodila dva masakra. Kosta K. učenik OŠ "Vladislav Ribnik" na Vračaru u Beogradu hicima iz pištolja ubio je osam učenika i radnika obezbjeđenja. 

Uroš B. dan kasnije kod Mladenovca ubio je osmoro, a ranio 14 osoba.

(BN)  Foto:Informer

Komentari / 10

Ostavite komentar
Name

Tatar

09.05.2023 10:14

Ni jedan od njih ne zaslužuje ni trun sazaljenja

ODGOVORITE
Name

Kompleks

09.05.2023 10:14

Ko god neprofofesinalno posjećuju streljanje, na neki način je nenormalan. To su kompleksaši, a svaki kimpleksaš je potencijalno nenormalan, tj na neki način opasan.

ODGOVORITE
Name

Dušan

09.05.2023 10:41

Zakonom je zabranjeno da maloljetnici koriste bojevu municiju na strellajanama ???Što se ne hapsi vlasnik streljane koji je dozvoio maloljetniku da vježba gađanja bojevom municijom.....

ODGOVORITE
Name

A

09.05.2023 10:45

I mene počinje da hvata teška sumnja u oba ova slučaja. Sumnjam mnogo sumnjam da se ovo baš ovako odigralo kako smo obaviješteni putem medija, a mnogo sam da ne kažem baš sve ispratio povodom ovih zločina.

ODGOVORITE
Name

drnd

09.05.2023 14:51

Da, nesto je tu cudno. Mene je strah i pomisliti sta mi pada na pamet a kamo li to reci. Tu definitivno nesto mnogo, mnogo smrdi.

Name

Xx

09.05.2023 10:52

Neko stoji iza svega. Ništa nije slučajno. Vrijeme će pokazati. Žalosno što toliko nevinih strada.

ODGOVORITE
Name

Nostradamus

09.05.2023 13:22

Fabrikuju se fakta. Toliko od mene. Neka policija "radi svoj posao"

ODGOVORITE
Name

Prnjavor

09.05.2023 15:36

Trening se uvek isplati..ako ne treniraš..nema ni rezultata

ODGOVORITE
Name

Idealno

10.05.2023 10:20

Očito da tvoj tata nije treniro nego te napravio od prve... I vidi kakav si ispo skot, idiot i kreten...

Name

A kamp

09.05.2023 18:23

Na Kopaoniku od strane ruskih neonacista!? Goviri se da je Kosta bio u tom kmapu...

ODGOVORITE