Senidah i Lepa Brena pale na pod tokom snimanja

Nastup Lepe Brene i Senidah se uveliko sprema na "Red Bull SoundClash" koji se širom sveta održava već gotovo 20 godina, a podrazumeva dve muzičke zvezde koje se na dve bine "bore" za najveće oduševljenje publike, izvodeći svoje i tuđe pesme po rundama.

Magazin 28.04.2023 | 10:53
Senidah i Lepa Brena pale na pod tokom snimanja

To je muzički spektakl na kom izvođači pokazuju svoju veštinu i kreativnost, a svaka runda zagreva atmosferu sve do eksplozivnog finala. 

Lepa Brena i Senidah uveliko vežbaju za spektakl, a li došlo je i do neprijatnosti.

Naime, na Instagram profilu Lepe Brene osvanuo je snimak, kada je došlo do neprijatne situacije prilikom fotografisanja, kada su obe pevačice završile na pločicama.

Brena i Senidah su krenule da se pridržavaju jedna za drugu, ali kako nisu mogle da održe ravnotežu, obe su završile na podu studija.

Podsećanja radi, prethodnih dana društvene mreže preplavile su zajedničke fotografije Lepe Brene i Senidah kojima su najavile saradnju o kojoj priča ceo region!

U pitanju je Red Bull SoundClash koji se po prvi put u regionu dešava 2. juna na Kalemegdanu. Za obe zvezde ovo je jedan od najvećih izazova u karijeri, a za publiku prilika da uživaju u spektaklu kakav do sada nije viđen kod nas.

 

(Srbija danas)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Nada

28.04.2023 09:34

E Brena zar nije već vrijeme da pusti mlađe ljude, koji znaju pevati, da nešto zarade. Što je previše, previše je pa neka je i od Brene.

ODGOVORITE
Name

Mile

28.04.2023 11:33

Vidi im štikala!

ODGOVORITE