Istorijska titula, pravimo tim za Ligu šampiona

 - Ovo je najubedljivija titula u istoriji Crvene zvezde i srpskog fudbala i verujem da su zvezdaši ponosni na ostvaren rezultat, rekao je generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić posle pobede protiv TSC-4:1, osvojene 34. titule i direktnog plasmana u Ligu šampiona.

Fudbal 23.04.2023 | 08:09
Istorijska titula, pravimo tim za Ligu šampiona

"Pričali smo i pred početak takmičarske godine da je ovo istorijska sezona, jer će prvak Srbije, zahvaljujući koeficijentu koji je najvećim delom zasluga upravo naš, ići direktno u Ligu šampiona. Postavili smo osvajanje titule kao imperativ na početku letnjih priprema 2022. godine, svesni da neće biti lako i da je ulog nikad veći. Ponosan sam što smo uspeli da postanemo prvaci Srbije, još u aprilu, praktično mesec dana pre završetka sezone i što smo prvi siguran učesnik Lige šampiona za narednu sezonu, rekao je Terzić.

Pred nama je još šest utakmica u prvenstvu koje ćemo shvatiti maksimalno ozbiljno sa ciljem da nastavimo da pobeđujemo, a takmičimo se i u Kupu Srbije, dodao je Terzić.

"Aktuelna generacija je osvajanjem šeste uzastopne titule već ispisala istoriju, a to bi mogla da učini i osvajanjem treće u nizu duple krune. Već sada marljivo radimo na konstrukciji tima za Ligu šampiona, tako da ćemo spremno dočekati letnje pripreme, kao i obaveze koje ćemo imati u najvećem klupskom takmičenju", istakao  je Terzić.

(Tanjug) Foto: Tanjug 

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Frajerson

23.04.2023 07:57

Bolje ti je napravi advokatski tim da te brani od teške robije.

ODGOVORITE
Name

Mrki

23.04.2023 08:37

Čuj direktno u LP?! Liga Prvaka postala lakrdija

ODGOVORITE
Name

Jaffa

23.04.2023 08:49

Bravo za titulu! Sad odradite prelazni rok za Zvezdu, može bar jednom bez velikih menadžerskih provizija.

ODGOVORITE