Jasmin Stavros bije najtežu životnu bitku!

Hrvatski pevač, koji je nekada bio zvezda na prostoru bivše Jugoslavije, Jasmin Stavros bije najtežu bitku. On se trenutno nalazi u bolnici gde mu je dijagnostikovan karcionom kostiju.

Zabava 22.03.2023 | 17:38
Jasmin Stavros bije najtežu životnu bitku!

- Sve me boli. Nisam dobro - kaže Jasmin Stavros.

 

Kralj zabave, kako ga mnogi nazivaju, već se nekoliko dana nalazi na bolničkom lečenju u zagrebačkom KBC Sestre milosrdnice.

Jasmin Stavros
FOTO: PRINTSCREEN

Njegove zdravstvene tegobe počele su pre nekoliko nedelja kada mu je pukao čir u želucu, što je uspešno sanirano u bolnici u Karlovcu. Muzičar je potom otpušten iz te bolnice, ali njegove tegobe nisu prestale. Imao je bolove, bio je iscrpljen, pa je kolima Hitne pomoći, kako su izjavili njegovi prijatelji, prošle nedelje prebačen u zagrebačku bolnicu, gde su doktori odmah počeli s detaljnim pregledima.

- Na svim sam mogućim ispitivanjima. Umoran sam, bole me ruke, noge, ramena - rekao je u subotu Stavros, a dva dana kasnije je saznao koja mu je dijagnoza.

Jasmin Stavros
FOTO: PRINTSCREEN

Nažalost, potvrdilo se ono najgore. Imam karcinom kostiju, krećem na zračenje. Verujem doktorima, znam da oni rade samo najbolje za mene, a molim se Bogu da ovi strašni bolovi prestanu. Ni sam ne znam koliko lekova za bolove pijem, neki pomažu, neki ne, a imam utisak da je bol stalno prisutna. Ne mogu da spavam koliko me bole leđa, a uz bolove istovremeno sam svestan da je počela moja najteža i najveća životna borba - tihim glasom rekao je Stavros.

(Kurir.rs/ 24sata.hr/Jutarnji list)

Komentari / 0

Ostavite komentar