Uhapšen: Satima se iživljavao nad ženom

Muškarci Lj. N. (32) i njegov maloljetni drug (17) iz okoline Zrenjanina, osumnjičeni su da su prije dva dana upali u porodičnu kuću jedne žene (68), prvo je mučili, a zatim zvjerski silovali, da bi je na kraju opljačkali.

Srbija 18.03.2023 | 14:59
Uhapšen: Satima se iživljavao nad ženom

Kako Kurir saznaje, žrtva je živjela sama, a uhapšeni su iz istog mjesta, praktično su komšije.

"Žena živi sama i sumnja se da su to osumnjičeni znali pa su tako 16. marta uveče upali u njenu kuću. Nesrećna žena se uplašila, a oni su bili veoma nasilni prema njoj", kaže neimenovani sagovornik i nastavlja:

"Udarali su je rukama i nogama svuda po tijelu, prijetili joj da će je zaklati, ubiti i da od nje neće ostati ništa. Jeziva tortura trajala je nekoliko sati, a nasilnici su surovo, u jednom trenutku, uzeli nož i počeli da se iživljavaju nad njom".

Kako dalje navodi, žrtvi su zatim nanijeli povrede.

"Nožem su ženi na tijelo urezali inicijale", kaže izvor Kurira upoznat sa slučajem i dodaje:

"Kada su završili sa iživljavanjem, ostavili su je da nepomično leži nasred kuće, a oni su pobjegli. Šta su tačno ukrali iz njene kuće nije sa sigurnošću utvrđeno".

"Žena je ležala sve do jutra, dok nije malo došla sebi i dobila snage da pozve pomoć. Navodno je pozvala komšiju, koji se šokirao prizorom koji je zatekao, pa je odmah pozvao policiju i Hitnu pomoć. Povrijeđena i izmučena žena je prevezena u zrenjaninsku bolnicu, gdje su joj konstatovane brojne povrede, a detaljnim analizama je utvrđeno da je žena silovana".

(Kurir) Foto: Kurir

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Šta Reći

18.03.2023 20:29

"Bitno da nisu Gej" ! (Da pojasnim, u pitanju je sarkazam) ! Hitno vratiti smrtnu kaznu, pogotovo za ovakve slučaje !

ODGOVORITE
Name

...

18.03.2023 22:41

Sramota i strahota!

ODGOVORITE
Name

I mi neki vjernici?

19.03.2023 01:21

I mi o Saudijskoj Arabiji i Iranu pričamo kako su primitivni!? Mi smo najveća bagra!

ODGOVORITE