Kraljica nekretnina: Sandra Afrika zgrnula milione od prodaje stanova!

Pevačica Sandra Afrika zaradila je čak 3,7 miliona evra od zidanja zgrada u Šapcu.

Zabava 16.03.2023 | 20:22
Kraljica nekretnina: Sandra Afrika zgrnula milione od prodaje stanova!

Sandra je uplovila u biznis sa menadžerom i bivšim dečkom Aleksandrom Moskovljevićem Mikišomsa kojim je izgradila dve zgrade. Od prve, koja ima 13 stanova, zaradila je dva miliona evra, dok je druga od 11 stanova još u fazi izgradnje, ali su procenili da će od nje uzeti 1.700.000 evra.

 
Sandra Afrika
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

- Sandra je postala prava investitorka, odlično se razume u biznis u koji ju je uveo bivši dečko. Ona i Mikiša su posle raskida postali poslovni partneri koji odlično funkcionišu. Kada su stanove u prvoj zgradi rasprodali brzinom svetlosti i uzeli dva miliona evra, odmah su uložili novac u izgradnju druge, čiji se radovi privode kraju. Većinu stanova su prodali u sivoj gradnji. Jedan fudbaler, čije ime kriju, kupio je penthaus od 200.000 evra. Taj stan je najskuplji, ima tri sobe i celom dužinom terasu, kao i dva kupatila. Ostali stanovi koštaju oko 150.000 evra. Svaki stan ima svoje parking mesto, a zgrada ima obezbeđenje koje brine o sigurnosti svih stanara - kaže izvor blizak pevačici.

- Izgrađene su po najmodernijim standardima, a imaju sisteme koji doprinose manjoj potrošnji energije. Svi stanovi su luks, jer se vodilo računa o materijalima koji su korišćeni za zidove, podove, stolariju i grejanje. Niko ne može da veruje da takvi stanovi postoje u Šapcu. Zato su se i prodali tako brzo, jer su imućni ljudi želeli da žive baš u takvim zgradama.

Sandra Afrika
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

- Sandra i Mikiša su već počeli da traže novi plac, jer im je u planu da izgrade još jednu zgradu. Najverovatnije će ponovo graditi u Šapcu, a u budućnosti planiraju da prošire posao i na druge gradove u Srbiji. Shvatili su da im posao investitora ide od ruke, pa žele da zgrnu još love.

Zanimljivo je to da Sandra nijedan stan u Šapcu nije ostavila za sebe.

- Svi su na prodaju! Živim u Beogradu, gde imam stan, pa mi ne treba još jedan - kaže Afrika.

(kurir.rs/informer)

Komentari / 0

Ostavite komentar