Karleuša, Ana Nikolić i Lukas se mesecima pljuvali pa polizali: Sve je to šou-biz!

Da je na srpskoj estradi sve moguće, pa i da se zarad višeg interesa ratne sekire zakopaju za nekoliko sati, dokaz je najnoviji potez Jelene Karleuše koji je javnost ostavio u šoku.

Zabava 16.03.2023 | 16:27
Karleuša, Ana Nikolić i Lukas se mesecima pljuvali pa polizali: Sve je to šou-biz!

Mala od skandala je u roku od nekoliko sati žestoko ispljuvala Anu Nikolić, napisavši na Instagramu za nju da "estradna umetnica drogirano falšira i baulja po podu dok se publika smeje", da bi posle nekoliko sati spornu objavu obrisala i ni manje ni više - zapratila Nikolićevu, s kojom se mesecima prepucavala na društvenim mrežama.

 
Jelena Karleuša, Ana Nikolić
FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ, NIKOLA ANĐIĆ, PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Da iznenađenje bude veće, Jelena je odmah nakon toga zapratila i Acu Lukasa, s kojim takođe duže vreme nije u dobrim odnosima, iako zajedno imaju i duet "Bankina", koji je i danas veliki hit. Ovo je sve korisnike društvenih mreža ostavilo u šoku, pa su na Tviteru odmah počele da kruže razne teorije zavere o tome šta se zapravo desilo u ovom trouglu i kako je došlo do ovog šok obrta.

Jelena Karleuša
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Kako Kurir saznaje od dobro obaveštenog izvora upućenog u celu priču, "glavni krivac" za ovu potpunu promenu odnosa je producent Saša Mirković, koji već neko vreme brine o karijerama i Ace Lukasa i Ane Nikolić.

Prema našim nezvaničnim saznanjima, Karleušin novi album "Alfa", na koji njeni fanovi čekaju 11 godina, trebao bi uskoro da se pojavi na tržištu, a navodno će biti izdat upravo pod okriljem Mirkovićeve izdavačke kuće. Da će do ove poslovne saradnje najverovatnije doći, potvrđuje i ovaj Karleušin postupak i to što je zapratila Anin i Acin profil na Instagramu.

Aca Lukas
FOTO: NENAD KOSTIĆ, KURIR TV, NEMANJA NIKOLIĆ

Naš izvor tvrdi da se na ovaj korak odlučila sama, kako bi i zvanično stavila tačku na njihove dosadašnje sukobe, s obzirom na to da će svi biti članovi iste produkcije. Na ovaj njen potez reagovali su odmah i Nikolićeva i Lukas, koji su joj uzvratili praćenje, a mnogi su primetili i da se na istoj mreži prate i Mirković i Jelenin PR i producent Zoran Birtašević, što je još samo jedan dokaz saradnje.

Kako bismo proverili naša saznanja pozvali smo i Anu i Acu, ali nam se oni nisu javljali na pozive, dok Saša Mirković nije ni demantovao ni potvrdio ovu vest, već nam je zagonetno poručio:

Saša Mirković, Aca Lukas
FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ

- Šou-biznis je šou. Zato se tako i zove. A nema biznisa bez šou-biznisa. Jelenu i njenog PR-a znam 20 godina. Mi smo stari drugari i sarađivali smo. Meni je JK draga osoba. O njoj nemam šta loše da kažem. Sve sam rekao u rečenici da je sve to šoubiz. U njemu je dozvoljeno sve ono što nije zabranjeno. Svi smo mi u šou-biznisu jer svi mi pravimo šou na ovaj ili onaj način - kaže Mirković i dodaje:

- Svi smo mi deo jedne velike mašinerije, koja nije globalna, ali imamo dobar uticaj na sve naše sunarodnike koji se nalaze u inostranstvu, gde organizujemo koncerte na kojima oni nastupaju i zabavljaju naše ljude. Mi kao produkcija smo najaktivniji s tim velikim koncertima i nema razloga da tako ne bude i u budućnosti. Što se tiče Karleušinog novog albuma "Alfa", mogu samo da kažem da sam siguran, kao neko ko je dugo u ovom poslu, da Jelena neće promašiti i da će napraviti dobar album - sa osmehom nam je poručio on.

(Kurir.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar