Neverne bebe najavile novi album i koncerte a pevačica otkrila pol bebe!

Pevačica grupe Neverne bebe Tijana Sretković otkrila je danas na promociji novog albuma da čeka devojčicu.

Zabava 15.03.2023 | 20:39
Neverne bebe najavile novi album i koncerte a pevačica otkrila pol bebe!

Ona uživa u drugom stanju, a mnogi su prokomentarisali da izgleda prelepo.

Tijana je trudnoću krila, što se moglo i očekivati, budući da niko iz pomenute grupe ne eksponira svoj privatan život. Kako Grand saznaje, pevačica za sad drugo stanje odlično podnosi i još uvek vredno radi i nastupa sa grupom.

Sve je super, odlično podnosim sve. Inače, čekamo jednu devojčicu, već smo smislili i ime, zvaće se Saša – rekla je pevačica, koja je u devetom mesecu trudnoće i koja se udala prošle godine, za "Grand".

Tijana Sretković, Neverne bebe
FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Podsetimo, ovo je druga beba u bendu, budući da je i pevačica Jelena Pudar pre četiri godine dobila ćerku Niku.

Na osmom studijskom albumu “Hodaj” je 11 pesama, a zanimljivo je da vizuelni identitet omota albuma čine umetničke slike Mine Radović.

Koncertna pop-rok atrakcija, bend Neverne bebe obeležava tri decenije postojanja i rada, a u okviru jubileja najavljuju 30 koncerata u 30 gradova.

Neverne bebe, koncert
FOTO: SAŠA LETEĆI

Većina tih gradova je, kako kažu članovi benda, posebno značajna za trnovit put koji su prešli od klupskog benda koji je u opštem beznađu devedesetih branio rok-kulturu u malim prostorima, do jednog od najpopularnijih sastava našeg podneblja. Svih ovih godina- nisu odstupili od pravca kojim su i krenuli, ostajući verni isključivo muzici, kroz sviračku i vokalnu virtuoznost.

Do sada su tokom karijere održali više od 2.000 koncerata i objavili 8 studijskih albuma.

(Kurir.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar