Dara Bubamara oplela po Eri: On mi je iritantan!

Pevačica Dara Bubamara u emisiji ,,Amidži šou" odgovorila je na intimno pitanje. Naime, voditelj Ognjen Amidžić upitao ju je da navede jednu poznatu ličnost zbog koje promeni kanal.

Zabava 08.03.2023 | 16:42
Dara Bubamara oplela po Eri: On mi je iritantan!

Dara je kao iz topa rekla da postoje mnoge kolege sa estrade, ali je odmah navela folkera Eru Ojdanića, pa se odmah ogradila.

Ugasim zvuk, ne prebacim kanal, ima ih dosta! Koga da navedem. Na primer, to sam već rekla, opet će mi se čovek nakačiti! Ja kažem ništa zlonamerno, ali iritantan mi je, Era Ojdanić. Neki pauk, kreten. Sutradan, čovek po meni. Nemoj da shvatiš ovo ozbiljno! - rekla je Dara Bubamara i dodala:

- Nikoga ne mrzim, moram da kažem!

Dara BubamaraFOTO: PRINTSCREEN

Pozvali smo Eru Ojdanića, koji kaže da se Dara kači za njega kako bi dobila na popularnosti.

- Gledao sam kod prijatelja i mogu da vam kažem da sam morao da ugasim televizor i pre nego što je ona to izgovorila da mi ne pokvari dan uoči Dana žena. Hejtuje me jer hoće preko mene da dobije rejting i više pregleda, misli da će moji fanovi da joj se priklone, ali od toga nema ništa. Ona je dobra pevačica, a sve ostalo... šta da vam kažem, ostaću uzdržan, ipak je ona žena, pa neka joj je srećan praznik.

Era OjdanićFOTO: KURIR TELEVIZIJA

(Kurir.rs/Pink)

Komentari / 0

Ostavite komentar