Keba optužuje Severinine menadžere da ga sabotiraju u Hrvatskoj!

Pre dva dana Kurir je objavio ekskluzivno saznanje da su Tomica Petrović, menadžer Severine Vučković, i njegov saradnik Edvin Softić umešani u aferu zabrane koncerta Dragana Kojića Kebe, Ane Bekute, Zorane Mićanović i Duška Kuliša u Puli.

Zabava 02.03.2023 | 18:34
Keba optužuje Severinine menadžere da ga sabotiraju u Hrvatskoj!

Svi relevantni mediji širom regiona preneli su naš članak, ali niko od aktera ove priče nije hteo da se oglasi, iako smo ih pozivali. Sad je došlo do preokreta i Keba je odlučio da progovori o svemu. Ekskluzivno za Kurir Kojić je potvrdio našu priču i rekao da ima pouzdana saznanja o tome da Petrović i Softić sabotiraju njegove koncerte u Hrvatskoj.

Dragan Kojić Keba
FOTO: PRINTSCREEN GRAND TV
 

Sve zna

- Pročitao sam celu priču u Kuriru i mogu vam reći da mi se čini da i te kako tu ima elemenata istine! Jer još pre tog famoznog koncerta u Puli i neizvesne situacije da li će ga biti ili ne imam saznanja da su ta dva pomenuta samozvana menadžera navodno opstruirala svaki moj nastup u Hrvatskoj, na primer u Virovitici, Nedelišću, Pitomači, Varaždinu, i to uglavnom od vremena otkad su Severina i Igor okončali brak. A i dok su bili zajedno, i te kako bih imao šta da kažem i, naravno, dokažem o tim takozvanim menadžerima. Međutim, to je za mene prošlost - navodi Keba i dodaje:

- Žao mi je zbog cele nastale situacije u Puli oko tog koncerta i lično mislim da će razum pobediti i da će biti održan. A taj gospodin "turbo-gradonačelnik", koji je rekao da je moja muzika "turbo-folk" i ko zna još kakve reči (ne bih da citiram jer ne znam da li je stvarno to i rekao, ne želim bilo kakvu tužbu), savetujem mu da bi mogao da počne da razmišlja drugačije jer svako loše prestaje biti loše kad se počne misliti dobro i svaki rat prestaje kada prestane da se misli o ratu.

Dragan Kojić Keba, Filip Zoričić, Pula, zabrana pevanja, Ana Bekuta
FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ, NEMANJA NIKOLIĆ, PULA.HR, SHUTTERSTOCK, ILUSTRACIJA

Za kraj Kojić je uputio poruku i pozdrave svojim poštovaocima u Hrvatskoj. - U svakom slučaju, pozdravljam sve na hiljade i hiljade širom Hrvatske (bez obzira na generacije), koji i te kako vole mene i moju pesmu, i zapamtite dobro: Dragan Kojić Keba nema nikakvih predrasuda u ovom životu! I moja misija je da pevam i naglas i u sebi u svakom trenutku života. Eto, zbog toga sam i rekao da sam kompletno veoma miran i spokojan zbog celokupne situacije. Ej, bre, pa ne zavisi mi život ili bilo šta što se tiče tog koncerta ili bilo kog drugog. Živeli - zaključio je pevač.

Severinin menadžer Tomica za Kurir je poručio sledeće:

- Kako da stojim iza zabrana kada sam i sam protiv svih zabrana u vezi sa muzikom? A imam i pametnija posla - kazao je Petrović.

Tomica Perović
FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Dva izvora

Podsetimo, u utorak smo objavili saznanja koja smo dobili od dva nezavisna izvora s tvrdnjama da sporni koncert u Puli ne bi bio zabranjen da jedan od izvođača nije Dragan Kojić Keba i da iza toga stoji Petrović, Severinin menadžer.

Naš sagovornik tvrdio je da postoji više osoba koje su do detalja upućene u ovaj montirani proces, koji se vodi isključivo protiv Kebe, a ostali pevači, Ana Bekuta, Zorana Mićanović i Duško Kuliš samo su kolateralna šteta. Tomica je, navodi izvor Kurira, preko svojih bliskih ljudi izvršio uticaj na gradonačelnika Pule Filipa Zoričića da zabrani koncert u tom gradu. To je, navodno, uradio jer sumnja da porodica Kojića ima veze s tim što mediji u Srbiji negativno izveštavaju o Severini, zbog čega joj je otkazano više koncerata, ali i jedan veoma vredan sponzorski ugovor.

(kurir.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar