Snežana prvi put o aferi "mito", evo šta je otkrila

Skandal koji je planuo regionom kada je Nata Vukadinović, majka kandidata u "Zvezdama Granda" Dušana Vukadinovića, optužila Snežanu Đurišić da joj je tražila novac da njen sin prođe u sledeći krug takmičenja, zatekao je legendarnu pevačicu van zemlje, a ona je sada rešila da raščisti mnoge nejasnoće.

Zabava 27.02.2023 | 17:29
Snežana prvi put o aferi "mito", evo šta je otkrila

Ona se po prvi put dotakla optužbi koje su izazvale buru u javnosti ali i bacile senku sumnje na besprekornu karijeru jedne od najvećih zvezda folk muzike.

 
Snežana Đuričić
FOTO: PRINTSCREEN KURIR TV

- Došla sam ovde jer odavde je sve počelo. Ono što ću za početak reći je da svako govori za sebe. Nedopustivo je da može da vam se obrati neko na ovaj način. Dušan Vidaković je kandidat koji je zadovoljio sve predispozicije da uđe u Zvezde Granda. Dalje predizpocije dale su mu mogućnost da izabere mentora. S obzirom da je baš čist narodnjak hteo je Cecu Ražnatović, ali ona ga je odbila, pa je odabrao mene. On je jako talentovan, prošao je dva kruga, ali kad je došao treći nije došao spreman - rekla je Đurišić i dodala:

- Tada sam mu rekla ovako: "Dobićeš matrice od pesama koje si sam odabrao i molim te spremi se, sutra se takmičiš". Sutradan na probi nije to uradio. Pitala sam ga koji je razlog. A on je rekao "pa oni su mi poslali ovakvu matricu". Rekla sam mu to ne sme da priča, jer to nije tako. Drugim rečima, pokušao je da sabotira. Zato i postoje probe, da pevač kaže ne čujem sebe dok pevam.

- Kada sam izašla iz sobe, prolazila sam pored njegove pratnje. Stajala su dve žene, jedna od njih je bila njegova majka. Ja sam joj se obratila, njegovoj majci i zamolila je da utiče na njega, a ona mi je na to rekla da slobodno smem da podviknem na njega. Pored nje je stajala snaja, koja mi je rekla da je Dušan navikao da radi stvari po njegovom. To je sva moja komunikacija sa te dve dame. Otišla sam da se spremim. On je dobio dovoljna broj glasova da prođe u baraž. O prolazu kandidata u baražu odlučuje isključivo Saša Popović - rekla je Snežana u Pulsu Srbije kod Ivana Gajića.

- Zahvaljujem se svim kolegama koje su mi dale podršku. Značila mi je , iako znam da nisam ništa ružno uradila. Prvu podršku sam dobila od tog Ace Lukasa, koji mi je poslao poruku da me voli i poštuje. Hvala Aco, hvala Miri Škorić, Bilji Jeftić, mojima iz žirija. Kada je čovek u šoku i dogode mu se ovako niske stvari, znači lepa reč i podrška. Toliko imam o ovome da kažem, više nigde neću govoriti jer je slučaj predat pravnoj službi, pa kako oni kažu.

(kurir.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar