Srbi treba da traže rješenje srpskog pitanja na Balkanu

- Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da Srbi ne treba da čekaju razne mešetare da smućkaju još jednu splačinu već da iznova traže rješenje srpskog nacionalnog pitanja na Balkanu, a da za početak to budu dvije srpske države - Srbija i Republika Srpska.

Republika Srpska 30.01.2023 | 18:59
Srbi treba da traže rješenje srpskog pitanja na Balkanu

"Da je neko zaspao prije 30 godina i sada se probudio, mislio bi da je spavao samo jedan dan. Glavna meta svih potmulih antisrpskih operacija kreirana je u Vašingtonu, Briselu i Berlinu. I dalje su Srbi loši momci, kriminalci, ultranacionalisti, marsovci. Nisu se umorili da nas kvalifikuju, diskvalifikuju, sankcionišu", naveo je Dodik u autorskom tekstu na portalu "Dodik.net".

Dodik je rekao da je za njih Republika Srpska problem svih problema i onda kad se ponaša ustavno, dejtonski i kada funkcioniše, a pogotovo ako ima svoj stav.

On je podsjetio da je Republika Srpska formirana 9. januara da bismo zaštitili srpski narod i da bi bila nezavisna država, što je bilo jedino realno u procesu raspada bivše Jugoslavije.

U Dejtonu 1995. godine, dodao je, Republika Srpska je prihvatila mirovni sporazum, nazvan Dejtonskim, dala dio svog suvereniteta i nezavisnosti, mada je već tri godine do tada funkcionisala kao nezavisna država, doduše, djelimično međunarodno priznata kao strana u pregovorima za postizanje mira.

Dodik je ukazao da je Republika Srpska bila nezaobilazna kao faktor mirovnog procesa i tu činjenicu nisu mogli da izbrišu ni Vašington, ni London, ni Berlin, ni Moskva, ni Brisel.

"Zato se Republika Srpska pojavljuje kao potpisnik svih 11 aneksa Dejtonskog paketa, a pogotovo Aneksa 4 Ustava BiH, koji su potpisale, imaginarna Alijina, nepostojeća BiH, Muslimansko/Hrvatska, a kasnije Federacija BiH i Republika Srpska. Sve to nije bilo dovoljno da se Republika Srpska i njena ustavna i sporazumna prava, najblaže rečeno, uvaže", napomenuo je Dodik.

Sve vrijeme, kaže, zapadni centri moći atakuju na status i prava Republike Srpske, vrše nepodnošljiv pritisak, blefiraju, lažu sve s ciljem da nestane činjenica koja se zove Republika Srpska, koju su Dejtonskim sporazumom kao garanti sami priznali i prihvatili.

"Danas su gori i bijesni zbog činjenice da smo još tu", konstatovao je Dodik.

On je istakao da pritisak na Srbe u regionu i na Srbiju, kao najveću državu Balkana, svih proteklih trideset godina nije prestajao.

"Čak i najveći evrofanatici moraju da priznaju da uslovljavanja i pritisci na Srbiju nisu prestali od 1990. godine i šta god da je Srbija radila, nije bilo dovoljno i nije bilo po zapadnim standardima. A standarde su mijenjali od slučaja do slučaja", naveo je Dodik.

On je podsjetio da je bilo potpuno "normalno" da Кosovo protivustavno i jednom odlukom kaže da je nezavisno od Srbije i da to zapadni "demokratski svijet” prizna kao činjenicu, ali Republika Srpska, koja je od 1992. do 1995. i de fakto i de jure bila nezavisna država, morala je i mora da ostane u BiH.

"Tako smo na svega nekoliko stotina kilometara dobili dva aršina koja su neodrživa i toga je svjestan onaj dio međunarodne zajednice koji gura politiku dvostrukih standarda na dva slučaja, a u oba su akteri Srbi", ukazao je Dodik.

Predsjedik Republike Srpske je istakao da su Srbi, kao najveće žrtve raspada bivše Jugoslavije, i danas pod lupom tzv. međunarodne zajednice kao odmetnuto balkansko pleme koje treba ukrotiti.

Ako se ne ponašaju kako zapadne kvazidemokrate očekuju, Dodik kaže da se sva krivica adresira na Beograd, pa je Beograd kriv što štiti svoj teritorijalni integritet, što inače rade sve normalne države svijeta, kriv je što ne "disciplinuje" Srbe u Republici Srpskoj, Crnoj Gori i na Кosovu i Metohiji.

"Svaka država pomaže svoj narod ma gdje on živio, samo Srbija mora da kažnjava svoj narod koji je neposredno uz njene granice. Beograd je kriv kako god se obrnu stvari jer je neko odredio krivca samo se krivica mijenja od prilike do prilike", smatra Dodik.

On je ocijenio da danas iznova ponovo nude loše ponude, kojima i prijete, podsjetivši na tzv. njemački model s dvije države nude Srbiji kao rješenje za Кosovo.

"Кako je moguće da na teritoriji suverene Srbije predlažete dvije Njemačke države? Zar neko misli da je to moguće? Pa zar se na kraju nisu ujedinile Istočna i Zapadna Njemačka i postale jedna država? Je li to cilj? Šta nudite?", upitao je Dodik.

Dodik je napomenuo da su Rusi dozvolili tranziciju Istočne Njemačke i odatle povukli vojsku, a da su Amerikanci ostali s vojskom samo što su napravili baze za svoje i na prostoru nekadašnje Istočne Njemačke.

"Кomplikovano, ali ima jedno pitanje: Ako mislite dobro Srbima, zašto niste model dvije države, a jedan narod ponudili Srbiji i Republici Srpskoj? To ne biste morali da promovišete kao kaznu kao u slučaju podjele Njemačke, već kao verifikaciju činjeničnog stanja. A i lako bismo se ujedinili, ne bismo čekali skoro 50 godina", objasnio je Dodik.

On je istakao da je ovako tzv. njemački model za problem južne srpske pokrajine Кosova i Metohije samo još jedna podvala u igri prepotentnih koji misle da im je sve dozvljeno.

"Postavlja se još jedno pitanje zbog čega je pitanje južne srpske pokrajine sui generis, a pitanje Republike Srpske pitanje teritorijalnog integriteta BiH", pita Dodik.

Prema njegovim riječima, možda nismo dovoljno "veliki" da bismo postavili ta pitanja, ali jesmo toliko odgovorni i prema precima i potomcima da pitamo i uporno tražimo odgovore.

"Mi, Srbi, i ne treba da čekamo razne mešetare da nam smućkaju još jednu splačinu, nego da iznova tražimo rješenje srpskog nacionalnog pitanja na Balkanu, baš po uzoru kako je, ranije, to pitanje riješio njemački narod. Može za početak dvije srpske države Srbija i Republika Srpska. Tu nema mjesta za Кosovo i Metohiju, kao drugu njemačku državu. Da bar ponude jedinstven proces rješavanja za Republiku Srpsku i Кosovo i Metohiju. Ne. Oni znaju sve! Ali ipak se mi pitamo", zaključio je Dodik.

(Srna Foto: Dodik.net)

Komentari / 83

Ostavite komentar
Name

Kaže hrvat DodiG

30.01.2023 18:20

Koje srBsko pitanje? Noćni vukovi, narko reketaši? Do te mjere ste GENETSKI uništili srpski narod da se narendih 500 godina neće roditi novi Nikola Tesla ili Ivo Andrić

ODGOVORITE
Name

Rjesava Dodick uspjesno

30.01.2023 18:30

Srpsko pitanje- Srba nece biti hehehe

Name

ovaj mile..

30.01.2023 18:59

..zamišlja da je pokupio svu pamet svijeta a o srbima napravio lošu sliku gdjegod je stigao

Name

Logika

30.01.2023 19:07

Srbi su loši momci zato što ih predstavljaju hohštapleri kao Ti.

Name

Re

30.01.2023 19:10

Srbi treba da traže smjenu ove vlasti koja ih je dovela u propast. Treba da traže da se rješava pitanje plata, penzija, inflacije, odlaska mladih. I da ne slušaju ove glupe tirade svaki dan.

Name

re: kaze hrvat dodig

30.01.2023 19:14

hoce se roditi ali po australiji,kanadi,americi,njmackoj itd. e to su uspjeli

Name

Borac

30.01.2023 19:28

Dezerter i profiter,nekom soli pamet. Pusti nas vise da zivimo i vrati budzet od 56 miliona.

Name

Vlado ,Vladic

30.01.2023 19:37

SRPSKO PITANJE OPSTANKA I SRPSKA PATNJA SI TI IDIOTE VIDIS DA ZBOG TEBE IDEMO UNAZAD ,VIDIS DA SMO NAJVECA BIJEDA BALKANA KANI SE PLJACKE SRPSKOM NAPACENOM ZIVLJU IDI BESTRAGA ,PUSTI VEC JEDNOM NAROD DA ZIVI NORMALNO ..

Name

Jaran

30.01.2023 19:46

Pored tebe i takvih kao ti dobicemo novi jasenovac...

Name

Re

30.01.2023 20:03

Bez obzira sta ko mislio kao pojedinac ili nacionalna zajednica, samo rješenje takvog pitanja podvlači i rješavanja pitanja svih nacionalnih pitanja na Balkanu. Takvo pitanje je nemoguće bez sukoba to svakoj budalu treba da je jasno. Jedino rješenje svakog naroda i uzimanje prava i običaja jeste; gradjanska opcija. Tu možemo razvijati svoje kulture i običaje postujuci jednakopravnost gradjanskog uredjenja

Name

blbl

30.01.2023 20:05

Mile ide, ostavi narod da se proba izvići iz blata, u koje si ga uvukao.

Name

ЖИКАЖ

30.01.2023 21:41

ТО МИЛЕ, САМО ПО РЕЦЕПТУ МИЛАНОВИЋА, ОРБАНА И АМЕРА.

Name

Dane

31.01.2023 03:31

И ти човјече лупаш глупости. Па шири свој ген.

Name

Renger

30.01.2023 18:20

E pa necete biti jos uvijek tu bar sa takvima kao ti koji non stop vuku zmiju za rep. Zivi bili pa vidjeli.

ODGOVORITE
Name

Neko

30.01.2023 18:22

Ma rjesenje je poznato… ti ga upravo izvrsavas

ODGOVORITE
Name

Ti

30.01.2023 20:34

Si rijesio srpsko pitanje sa Pejinom unukom opljackao drzavu i narod ,unistio drzavna dobra i preduzeca akter mnogih afera sa svojim savjetnicima tacnije najvece ste zlo za srpsi narod

Name

IQ

30.01.2023 18:25

Najveći problem naše republike je upravo ovaj sa slike , muti vodu na sve strane, služi tudjim interesima, doveo nas dotle da je najveći uspjeh upravo otići odavde.... I sad laprda kako smo ugroženi , ma svi su narodi ugroženi u ovoj zemlji upravo zahvaljujući vlasti u oba entiteta, samo mi nije jasno zašto narod ćuti i trpi ....

ODGOVORITE
Name

QI

30.01.2023 19:42

Malvaz kakav tesko vise moze da se rodi u ovakom drustvu,unistio si jedan narod kako se ne stidi boga i casnog krasti cekate strasni sud ako bogda.

Name

Re

30.01.2023 23:43

Ugrozeni smo od tebe i tvog pohlepnog i bahatog sinčine, seljoberi jedni kriminalni. Kada vi odete sa scene, preostali malobrojni narod ce procvjetati. Mafijas si najobicniji, zastitnik kriminala, korupcije, upropastio si Srpski narod, olosu pohlepni, odlazi, ne volimo te vidjeti , a ni cuti. Lažovčino bahata, fuj, fuj!!!

Name

Istina

30.01.2023 18:28

Pa vi ste doveli Srpski narod ,u situaciju da nema pravo glasa,da je najomrazeniji narod u Evropi i u ovoj situaciji jos da nesto trazimo?Covjece spusti se na zemlju!

ODGOVORITE
Name

Re

30.01.2023 23:45

I ostavi nas. Bjezi sa porodicom i pokradenim parama u bratsku Rusiju, samo se ne pojavljuj vise ovdje, da te ne gledamo i ne slusamo.

Name

Dane

31.01.2023 03:34

По чему ти мислиш да нас свијет гледа тако. Мора да си се ти увезао са таквима у томе свијету па мрзиш свој род. Промијени пријатеље и са киме се дружиш па ћеш видјети да многи цијене Српски род.

Name

bg

30.01.2023 18:30

Zapadna nije napala istoĉnu Njemačku. Kad to svatiš bit će ti lakše

ODGOVORITE
Name

za Dodika

30.01.2023 18:33

Šta više čekaš? Zašto ne proglasiš samostalnost te svoje države, hoćeš li je uknjižiti 1/1 na svoje ime? Jadniče, stidiš se svog porijekla, stidiš se što si rođen u BiH, što imaš državljanstvo BiH, al to će te pratiti cijeli tvoj život kao sjenka, od tog nemožeš pobjeći. BiH ti je zavičaj i domovina i to je tvoj kamen oko vrata pa makar crko od muke.

ODGOVORITE
Name

stijena

30.01.2023 18:54

svako jutro se probudi i tu stijenu stavi oko vrata ,ponekad mi ga je i zao ....

Name

Re

30.01.2023 21:25

Rodjen je u Jugoslaviji koje se ti stidiš. A nas sve skupa zaboli za tom tvojom BiH

Name

Re

30.01.2023 23:47

Rodjen na selu, nikada selo iz njega nije izaslo. Pohlepni, vjecito gladni, bahati, agresivni seljober.

Name

Damir

30.01.2023 23:58

Pa idi u Jugoslaviju znaš gdje je samo je promijenila dosta imena a Bosna nije niti će ikada.

Name

BAJA

30.01.2023 18:34

ajde,šta nam napriča.

ODGOVORITE
Name

Sasa 54

30.01.2023 18:49

Ovaj covjek je stvarno kreten, al on zna sta bi. Zelja da bude dozivotni gazda, i njemu sve u dzep

Name

RE BAJA

30.01.2023 18:57

KAD SI TOLIKI SRBIN NE PREBACI U SRBIJU JASENOVAČKU GRAĐU

Name

P

30.01.2023 18:37

Ratovat opet. Nema sanse. Tucemo se do zadnjeg

ODGOVORITE
Name

Re

30.01.2023 23:50

Neka Bato i Seka kao velike Srbokradice prvi idu u rat. Otcjepi se sa svojim poslusnicima i beskicmenjacima, a vasa djecica neka ovaj put idu u rovove i na linije, ako ima budala sto bi ratovali u ovom kriminalnim pobačaju od drzave. Svi mi se gadite.

Name

GRUJO

30.01.2023 18:43

Netrebamo čekati razne strane mešetare da nas ujedine ili rasture. Imamo mi svog mešetara koji nas je rasturio i razjedinio ko"bugarsku skupštinu". Pa jeli moguće da kriminalac,mešetar i nečovjek govori sada o ujedinjenju Srba. Pa imali on imalo obraza i karaktera. Narodnim parama si platio krađu izbora,ogulio kožu ovom narodu,uzeo džeparac od 56 miliona za godinu,rsdtjerao sa svojom crvenom partijom sve ostale,rasturio banke i preduzeća,pa jeli ti imaš imalo išta ljudsko. Netreba nama niko da nas uništi dok si ti još tu.Đavo ti sjeme zatro .

ODGOVORITE
Name

Re

30.01.2023 23:52

Ovaj Sotona od covjeka jedino sto moze ujediniti su narkokartelasi i kriminalci, korumpirani politicari i vase odvratne starlete. Olos obicni!

Name

Balaban

30.01.2023 18:45

Kada ovaj i slicni odu sa vlasti zivjecemo bolje

ODGOVORITE
Name

Murija

30.01.2023 18:52

Nesto je potpisao cim ovako blebece,neke nadleznosti je predao 100% cim pocne o ocepljenju nesto krije,poznata hulja i nitkov!

ODGOVORITE
Name

Crni Gruja

30.01.2023 18:53

EVO GA POCEO JE OPET HAHAHHAH

ODGOVORITE
Name

Da,da

30.01.2023 18:55

Ali smo zato izdali RSK, koja je također moglda da hude treća srpska država. Kad nije bilo volje od srpske da se oružjem brani RSK I da ne bude dio Hrvatske zašto bi bilo volje da RS opstane u miru kao samostalna država!?

ODGOVORITE
Name

Dušan

30.01.2023 18:59

I da ti jel budeš veliki vodja, ionako radiš šta hoćeš ojadio si nas za 100 godina! Još da nas privatizuješ da svi radimo za tebe i tvoje kompanjone!

ODGOVORITE
Name

Šunj

30.01.2023 19:02

Dodik je u pravu, ali na Balkanu žive i drugi narodi, znači treba riješiti sve pitanja i da svi budu zadovoljni. Da li je to moguće bez ratova? Odgovor je, ne!

ODGOVORITE
Name

lila

31.01.2023 12:40

sve je već rješeno, sad samo treba naći normalne ljude koji će nas povesti u budućnost!

Name

MARE

30.01.2023 19:04

Ko je ubio Milana Vukelica??????????????????????????

ODGOVORITE
Name

Đuro

30.01.2023 19:07

Odlazi i neobaziri se ti si najveće zlo za Srbiju i srpski narod

ODGOVORITE
Name

Jojo

30.01.2023 19:07

Jel moguće da je Dodo ovo sve napisao? ?

ODGOVORITE
Name

Boris

30.01.2023 19:08

Mala mu teritorija za pljačku. Opljačkao je sve u Srpskoj, sada bi da se širi i na Srbiju, i da nam braću opljačka...Burle, davno te je narod skužio, samo još dobro kradeš izbore, ali i tome će doći kraj, vjeruj mi. Sve bude pa prodje, tako ćeš i ti.

ODGOVORITE
Name

STATISTICAR

30.01.2023 20:08

NEMOZE REPUBLIKA SRPSKA PROGKASITI NEZAVISNOST ZBOG TEBE I TVOJIH ORATECIH TAJKUNA,PIDIJELILI STE SRPSKI NARID GORE NEGO1941,MRZITE POLA SROSKOG NARODA KOJI NE MISLI KAO TI,GANJAS SVE POSTENE POLITICARE,A SBOJE SARAFNIKE KOJI SE POBUNE OTRESAS KO PRAZNU VRECU,SVE SI STAVIO POD SVOJU SAPU,SRBI HOCE DA ZIVE U SLOBODI,BORICE SE ZA NJU,ALI NE ONU KOJU TI NUDIS ,PO TVOJOJ MJERI I MJERI TVOJE PORODICE.

Name

He He

30.01.2023 19:10

Srbi su svoje nacionalno pitanje mogli riješiti 1918. god. ! Teško da će ovaj Titin omladinac popraviti stvari ! Danas, nema više vremena za bilo što !

ODGOVORITE
Name

Renger

31.01.2023 09:08

Tijesno vam pa bi da se prosirite i tudje da otmete.Samo pokusajte i to ce vam biti zadnje.Ovog puta nece biti koridora da slobodno odete.

Name

makso

30.01.2023 19:13

Ajde srbuj malo,nisi odavno.jeste li podjelili plijen izborne kradje..

ODGOVORITE
Name

Re

30.01.2023 23:56

Hoce li Prointer ponovo otimati narodne milione? Crkli da Bog da svi vi koji ste otimali od naroda i drzave!

Name

Joja

30.01.2023 19:17

Bravo Milorade ... srpski narod je uz tebe i Republiku Srpsku

ODGOVORITE
Name

Re

30.01.2023 23:59

Bas bih volio znati koliko je stvarno srpskog naroda uz Dodika? Pa i oni koje ste zaposlili i koji su sa porodicama glasali za vas vas ne podnose, iako su ti i takvi veci olos od vas mafijasa na vlasti

Name

prijedor92

30.01.2023 19:21

NIKO BOLJE NE OPISA SRBE OD DODIKA NA POCETKU TEKSTA

ODGOVORITE
Name

deda

30.01.2023 19:23

I dalje su Srbi loši momci, kriminalci, ultranacionalisti, marsovci. -rece DODIK nemam sta dodati

ODGOVORITE
Name

Sokolac

30.01.2023 19:40

Ma nije on ovo ni pisao,neko mu poslao,on objavio... a nije za njega politika,umislio da je neka sila,on bi da postavlja uslove..ako ovako nastavi, rjesice on nas zivota!!!

ODGOVORITE
Name

dado

30.01.2023 19:48

U Republici Srpskoj ce se mirno i pristojno zivjeti kada ode vlast koju je Zapad postavio.

ODGOVORITE
Name

mile

30.01.2023 19:51

Srpsko pitanje ce biti rijeseno kada ode vlast koja je u kriminalu

ODGOVORITE
Name

Re

30.01.2023 23:59

As tako

Name

Koviljka sokcevic

30.01.2023 19:52

Mani se čovječe više svoje gluposti. Kakvo ocjepljenje? gurnućeš nasu djecu u rat a svoje ćeš avionom poslati, daleko gdje se ne ratuje. Nisu bio u ratu pa ne znaš šta je to čovjek. Smiri te se.

ODGOVORITE
Name

Petar

30.01.2023 20:02

Samo ti ništa ne traži za Srpski narod, sve, Srpsko, što si mogao ti si prodao, moralna nakazo.

ODGOVORITE
Name

Kad vec hoceš

30.01.2023 20:03

Srpsko pitanje je najlakse rijesiti,svi Srbi u jednu drzavu u Srbiju.Svi Hrvati u jednu drzavu u Hrvatsku,svi Bosnjaci u jednu drzavu u Bosnu i problem rijesen.

ODGOVORITE
Name

Marko5

30.01.2023 20:05

Ovaj Dodik da se hitno javi ustanovi za resavanje psihickih problema!

ODGOVORITE
Name

Mam

30.01.2023 20:11

Sta ste napali na tog Dodika -Rep.Srbsku? Sta zelite.?Kosovo da otmete? Najbolji barod su Srbi. Bravo!srecna sam i ponosna.

ODGOVORITE
Name

Skoja

30.01.2023 20:11

Ovo je kad ti Bog da a đavo neda. Status koji srbi imaju u BiH nema niti jedan nevecinski narod u svijetu, ali iz nekog razloga njihove vođe uvijek guraju do krajnosti te ih to prije ili kasnije opali po glavi i raseli u biblijskim razmjerima. U Hrvatskoj 91 bilo 12% srba a popunjavali su 25% svih drzavnih poslova, e onda ih je milosevic nafurao da moraju rijesiti srpsko pitanje i gdje su sad.

ODGOVORITE
Name

Re skojo

30.01.2023 21:30

Čim prije shvatiš da u BiH postoje 3 konstitutivna naroda to bolje

Name

Minken

30.01.2023 20:29

Lopuzo kako misliš svi u jednu drzavu ?Kao ti bi to riješio?

ODGOVORITE
Name

Re

31.01.2023 00:03

A u toj drzavi bi on i djecica, kumovi i istali olos bili milioneri, a robovi bi radili za 700 maraka. Fuj, bagro pljackaska, nesposobna, lijena, neobrazovana, primitivna i bahata!

Name

haha

30.01.2023 20:35

Idi okupsj se

ODGOVORITE
Name

Hcoxp

30.01.2023 20:53

Dakle, bice na kraju rijeseno tako sto ce svi Srbi biti u jednoj drzavi - Republici Srbiji. To vam je Miloradov naum.

ODGOVORITE
Name

Tatar

30.01.2023 22:37

Nemoj srati pa još juče si govorio da jedino Rusija ima znanja da se uhvati u koštac s tim

Name

Mika

30.01.2023 23:33

Jeste Burle a imas li u vidu i druge narode na balkanu i njihovo pitanje. Ponovo otvaras kutiju zla iz 90- tih.

ODGOVORITE
Name

Lopovcino

30.01.2023 23:36

Jesi li progurao narko Nesica za ministra? Jel zbog poslova sa tvojim sincinom koji se isiljava nad Republikom Srpskom? Znate li koliko je ljudi bas zbog vas napustilo Republiku Srpsku? Fuj, ne pojavljujte se vise u medijima pohlepni olosu, narod vas ne moze vise ocima gledati.

ODGOVORITE
Name

Prijedorcanin M.

31.01.2023 06:54

Bilo bi me strah živjeti u tako velikoj srpskoj državi.vladali bi lopine i bilo gore od Meksika i Kolumbije.nedo bog.

Name

Dovoljno je

31.01.2023 08:43

Bg i Zemun za Srbe. Srbija od Bg do Zemuna.

Name

RVI VRS

31.01.2023 06:33

Treba da traze da vratis pokradene milijarde i da ti PSINO budes osudjen i da trunes dozivotno.steta pa nema giljotine da tebe DZUKELO i tvoju bandu obezglavimo.

ODGOVORITE
Name

SRBI

31.01.2023 08:47

Prvo moraju da se otarase MAFIJAŠA NA VLASTI,koji uništavaju i narod i državu,da izaberu časne i sposobne vođe,koji će raditi,a ne pljačkati,koji neće sklapati sporazume,i zaduživati državu a ne izvještavati nikog kako,od koga,i pod kojim uslovima!Zato,se,Ti,Milokrade,nemoj izjašnjavati po tom pitanju,jer si nanio nemjerljive štete Republici Srpskoj!!!

ODGOVORITE
Name

lila

31.01.2023 08:53

Čovjek bi pomislio da je ovo neko inteligentan napisao! Ja se kladim da Dodik ovo ne zna artikulirati ovako kako je napisano!

ODGOVORITE
Name

Predo

31.01.2023 11:02

Tako je,vrijeme je.

ODGOVORITE
Name

Duvanje

31.01.2023 12:49

Narod je izabrao mrcinu, pa neka onda igra kako mu se svira

ODGOVORITE
Name

Zdrave

31.01.2023 22:33

Mile za tebe je srpski narod najgori, zato radiš to što radiš

ODGOVORITE
Name

Prolaznik

01.02.2023 16:28

Uopste nije tacno da svjet gleda Srbe tako siguran sam 100%.Razgovarao sam sa mnogim i ne misle tako, ali kad im kazem da mi pricamo druzimo se i danas dani posle svega cudno me gledaju.Jedan vodja da kaze i laze toliko to je van svake pameti.Najbolje pitajte svoje koji rade vani i uvjericete se.

ODGOVORITE
Name

prpaganda

02.02.2023 17:53

Vrati burle 3,5 miljarde koje si manuo od naroda pa ce odmah biti reseno srpsko potanje moci ce normalno ziveti kad tebe u prdekanu smeste.

ODGOVORITE