Saša o pevačima u ZG: Dođu iz siromašnih porodica, uzvezde se a posle ni da se jave!

Estradni mag, kako ga mnogi nazivaju bivši direktor "Grand" produkcije i voditelj Saša Popović, gostovao je u jednoj emisiji gde je otvoreno progovorio o zvezdama "Granda" i njihovom ponašanju koje usledi kratko nakon velike popularnosti koju steknu tokom takmičenja.

Zabava 23.01.2023 | 18:31
Saša o pevačima u ZG: Dođu iz siromašnih porodica, uzvezde se a posle ni da se jave!

Saša je od mnogih mladih nada kroz talent-šou program napravio zvezde, a kako ističe oni danas ne umeju ni da se jave na telefon kada ih pozove.

- Zvezde "Granda", to vam je čudo, to moram da vam kaže, veruj mi. Kada dođem, kada radim audiciju i kada se pojave prvi put, a to smo imali prilike da vidimo milion puta na televiziji, prvi put kada su došli ko zna iz kojih mesta, sela i tako dalje, dosta njih je došlo i iz siromašnih porodica i onda, ja ga kastingujem za "Zvezde Granda", on prođe prvo kolo, prođe drugo, trese se: "Jao direktore, da l' ću ovo, da l' ću ono" i dođe do finala, prođe dobije pesmu, op vidi ga, već je postao sad popularan počeo da zarađuje, je l' tako, posle godinu dve dana, više se ne javlja ni na telefon, posle se uzvezde, više ne možeš sa njim ni da pričaš - rekao je Saša za Premijeru, pa dodaje da je svaki drugi pevač kog je iznedrila "Grand" produkcija takav.

(kurir.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar