Dočekajte Novu godinu zajedno sa BN televizijom

Još jednu novu godinu dočekujemo zajedno kao porodica i prijatelji.

Republika Srpska 29.12.2022 | 07:41
Dočekajte Novu godinu zajedno sa BN televizijom

Trudićemo se i dalje da svakog dana u godini koju dočekujemo budete zadovoljni a nikada nemojte zaboraviti da za vas uvijek biramo samo najbolje.

Tako ćemo i početi 31.decembra, uz najveselije i najbolje.

Nakon jutarnjeg programa zagrijaćemo atmosferu uz Ansambl kolo. Dok odmaramo od igre uživajte uz pjesme Jekene Broćić, Enesa Begovića i Dejana Matića.

Novogodišnje veselje svečano otvara Goran Čomor sa svojim gostima a od 22 sata nastavljamo u dobrom raspoloženju uz glumce serijala “Dobro jutro komšija”.

Zavirićemo na njihovo privatno novogodišnje slavlje a šta će se desiti kada nestane rakije saznaćete do ponoći.

Nakon odbrojavanja još mnogo muzike jer Novu godinu treba dočekati uz pjesmu i dobro raspoloženje kako bi nam takva i bila.

Oni koji vole dočekati zoru uz dobar film neće biti razočarani jer u prvi dan 2023. godine ulazimo holivudskom premijerom filma  "Bandit" sa Mel Gibsonom u glavnoj ulozi.

Premijere domaćih komedija “Al je lep ovaj svet” i “Komedija na tri sprata” očekuju vas već prvog dana nove godine, a u drugom dijelu dana filmski maraton sa najaktuelnijim holivudskim blokbasterima : Kako postati latino zavodnik,Snowden, Dorijan Grej, Na Midltonu... 

Od 2.januara radnim danima u 20 sati počinjemo sa emitovanjem serijala “Moj rođak sa sela “ a od 23 sata krimi serija “Državni službenik”.

U iščekivanju Božića nazdravimo Novoj godini kao još jednoj šansi da sve postavimo na svoje mjesto.

Vaša BN televizija!

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Haha

29.12.2022 07:42

Daleko vam lepa kuća

ODGOVORITE
Name

Rade

29.12.2022 08:15

Gledaj ti unu ili rtrs oni zanju zabaviti svoje glasace mozda ti lazni i takozvani predsednik pozeli novu godinu i mouda barikade oko republike srpske

Name

Dragan

29.12.2022 08:59

Gledaj atv i nauci sta o srpstvu???

Name

Zorica

29.12.2022 08:36

Najbolja ste televizija,a zlobnici neka crknu

ODGOVORITE
Name

Kosta

29.12.2022 09:10

Jedino sto narod ima za sebe i svoje je BN koji daju ono poslednje sto je covjeku ostalo u ovom drustvu NADU. Daje i mogucnost da cujemo,vidimo a posebno procitamo svakojake budalestine na ovim stranicama.Pa dobro pomazu i onim koji to nisu da se osjete vaznim jer i oni su u javnosti... Sve pohvale BN i samo naprijed uz narod i sa narodom,obicnim ljudima koji zive,rade,bore se za porodicu i svi zajedno zive od svog rada.

ODGOVORITE
Name

Nebojša

30.12.2022 06:50

Od ovih morona i imbecila iz serije gluplje ništa u životu nisam gledao,gluma minus totalni a fore za umobolne ljude i ima na rtrs u onaj debil što ima trideset i kusur i vodi neku dječiju emisiju i kreteniše se pravi neke grimase i tepa,pa gdje nestade Branko kockica,bolji život.....užas

ODGOVORITE