Na KiM situacija je složena i kompleksna

- Načelnik Generalštaba Vojske Srbije Milan Mojsilović rekao je da je situacija na Kosovu i Metohiji "složena i kompleksna" nakon što je večeras došlo do pucnjave u Zubinom Potoku.

Srbija 25.12.2022 | 22:55
Na KiM situacija je složena i kompleksna

"Nedavno sam završio sam sa vrhovnim komandantom, tema je bila Kosovo i Metohija i trenutna situacija. Uvažićete činjenicu da ne mogu da pričam o našem susretu i onome što je bilo danas na dnevnom redu", rekao je Mojsilović za TV Pink.

On je poručio da će zadaci koje je dobila Vojska Srbija biti ispunjeni i potvrdio da je krenuo u Rašku.

"Zadaci su precizni, jasni i biće sprovedeni u potpunosti. Situacija je složena, kompleksna, zahteva prisustvo vojske duž administrativne linije i u narednom periodu vojska će biti usmerena ka izvršenju zadataka. Ne mogu da pričam o tome šta se desilo u Zubinom Potoku, samo mogu da kažem da će svi zadaci vojske biti ispunjeni u potpunosti", dodao je Mojsilović, prenosi Tanjug.

Kako su prenijeli beogradski mediji, u Beogradu je večeras održan sastanak predsjednika Srbije Aleksandra VUčića sa premijerkom Anom Brnabić i vojnim vrhom.

(BN Foto: Printscreen)  

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Složeno

26.12.2022 12:24

...i kompleksna je jedno te isto! Jaooooo! Jao, sramota! Kako vas nije stid, izdajnici! Sramotite ovaj narod poznat po pismenosti, čak i prije klinastog pisma (koji je inače dijalekt srpskog jezika). Izdaja je ovo! Trebalo bi vas u zatvor zbog nepismenosti a ne u školu! Nepismenost je vid izdaje!!!

ODGOVORITE