I dalje zatvorena dionica pruge Prijedor-Omarska

Dionica pruge Prijedor - Omarska i dalje je zatvorena za željeznički saobraćaj zbog izlivanja bujičnih voda na ovom području, saopšteno je iz Željeznica Republike Srpske /ŽRS/.

Republika Srpska 11.12.2022 | 12:20
I dalje zatvorena dionica pruge Prijedor-Omarska

Iz ŽRS-a navode da je oštećena kontaktna mreža usljed pada drveta na području između stanica Omarska i Potkozarje i da su stručne službe Željeznica Republike Srpske na terenu i rade na otklanjanju kvara i uspostavljanju telefonskih veza, do čijeg je prekida došlo između stanica Novi Grad - Dobrljin i Dobrljin - Volinja.

Voda je tokom noći ušla u radionicu u Omarskoj i u depo u Prijedoru.

"Dežurne ekipe Sekcije za održavanje pruga Banjaluka konstantno su na terenu, prate situaciju i vrše pregled ugroženih dionica", navodi se u saopštenju.

Željeznice Republike Srpske organizovale su autobuski prevoz za putnike na relaciji Omarska - Dobrljin.

Nadležne dežurne službe Željeznica Republike Srpske preduzimaju neophodne mjere i radnje kako bi se zaštitila željeznička imovina na ugroženom području.

"Prema informacijama koje stižu sa terena, voda na području Omarske i Prijedora u blagom je opadanju", navodi se u saopštenju.

(Agencije/Foto: prijedordanas.com)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Za Re,

11.12.2022 11:29

Pogledaj ovu sliku, i gdje ti ovde vidiš čiste kanale i rijeke, vidiš da je ljudski faktor kriv za izlivanje vode.

ODGOVORITE
Name

Jaffa

11.12.2022 13:38

Čišćenje korita i odvoda...siguran sam da su neki masno naplatili kao da je to urađeno. Uglavnom, lova podijeljena, a posao urađen nije. Ko je kriv? Niko, kao i uvijek.

Name

FIll ŠPASSSSSSSS

11.12.2022 11:33

PLIVAJTE ISPRED KUCA I PO SOBAMA.. GLASALI STE ZA DODIGA STO VAM JE OBECAO 15 000 000 KM DA VISE NEBUDE POPLAVE.. LAŽ... PLIVAJTE U DECEMBRU

ODGOVORITE
Name

Minken

11.12.2022 13:42

Nije Duduk nikome rekao da baca smeće kraj puts i u rijeke Stoka treba to prvo pokupiti i više ne bacati