FMP i Meridian: Budi dobar komšija - Pomozi Mateji!

Porodica Mišić na dnevnom nivou vodi veliku borbu. Marko, Petra, Bojan i Dragana, imaju sina i brata Mateju koji ima 11 godina i kom je dijagnostikovana cerebalna paraliza.

Srbija 08.12.2022 | 13:43
FMP i Meridian: Budi dobar komšija - Pomozi Mateji!

Oni su prihvatili sudbinu koja im je nametnuta, ali sa pravom ne mogu da private činjenicu da je novac prepreka za Matejin relativno normalan život. Život koji svako od nas vodi jer kada kažemo normalan život, mislimo na život bez bolova.

Porodica Mišić je u našem komšiluku, žive u Železniku i njima je potrebna pomoć. KK FMP i njegov naslovni sponzor Meridian, pozivaju vas da se aktivno uključite u život porodice Mišić i život našeg komšije Mateje jer vaše malo može mnogo da znači – navodi se u saopštenju FMP Meridiana, te se poziva na utakmicu koja će biti, kako takmičarskog, tako i humanitarnog karaktera.

Utakmica između FMP Meridiana i Cibone u 10. kolu ABA lige je na programu 12. decembra od 18 časova. To je prava prilika da svi stanemo uz porodicu Mišić i kažemo Mateji, našem komšiji, da ima nas u svojoj borbi – navodi se u saopštenju kluba iz Železnika.

Cena ulaznice za ovu utakmicu biće 300 dinara, a kompletan prihod od prodatih karata biće namenjen porodici Mišić. Ne samo to, već će kompanija Meridian za svako pogođeno slobodno bacanje donirati 2000 dinara. Na ulazima će takođe biti postavljene kutije gde će, svako u skladu sa svojim mogućnostima, moći da donira dodatan novac.

Naime, mesečne potrebe Mateje Mišića nadmašuju 250.000 dinara, što je značajno više od budžeta koji porodica može da obezbedi. Takođe, Mateji su potrebna i nova spoljna kolica čija je minimalna cena 600.000 dinara i to ako govorimo bez neophodne dodatne opreme.

Mateja nije sam, ima pored sebe divne roditelje Bojana i Draganu. Ima predivne brata i sestru Marka i Petru. Oni vode veliku, svakodnevnu borbu, a sada je vreme da stanemo uz njih i bar malo im olakšamo njihovu veliku borbu – navodi se.

Budi dobar komšija, pomozi Mateji.

(BN)

 

Komentari / 0

Ostavite komentar