Hrvati brutalno vrijeđali golmana Kanade

U centru pažnje je golman Kanade i kapiten Crvene zvezde Milan Borjan koji je od početka meča na meti hrvatskih navijača.

Fudbal 27.11.2022 | 19:55
Hrvati brutalno vrijeđali golmana Kanade

Hrvatska je pobijedila Kanadu u okviru 2. kola grupe F na Svjetskom prvenstvu u fudbalu.

U centru pažnje je golman Kanade i kapiten Crvene zvezde Milan Borjan koji je od početka meča na meti hrvatskih navijača.

Hrvatski navijači ne biraju sredstva i brutalnim povicima vrijeđali su Borjana i njegovu suprugu Snežana

"Borjane ustaso! Borjane ustaso" Žena ti je ku*va Borjane", skandirali su navijači Hrvatske.

 

Još od aprila mjeseca kada su izvučene grupe za SP, Borjan je glavna tema hrvatskih medija

Borjan je označen kao "zvezdaš koji kaže da nije rođen u Hrvatskoj, već u srpskoj Dalmaciji i Krajini", ali i uvredljivih komentara na portalima i društvenim mrežama.

- To mnogo govori o njima. Vrijeđanje, prijetnje i takva doza primitivizma. Dosta prijatelja imam iz Hrvatske i nikada nisam gledao ko je odakle. Ja ću se uvijek ponositi sa mjestom svog rođenja. Kada sam se rodio,  rodio sam se u Republici Srpskoj Krajini i uvijek ću se time dičiti. Svako ima pravo da misli drugačije. Mogu da me mrze, mogu da me vole, ali nikad ne mogu da mi promijene pripadnost i rodno mjesto - rekao je Borjan za Kurir neposredno nakon žreba.

(Kurir sport Foto: Profimedia) 

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

BORJAN

27.11.2022 19:07

Gdje sad Dodik jeli bratu Plenkoviću čestito.

ODGOVORITE
Name

BANJALUČANIN.. RODJENI..

27.11.2022 19:53

O, BORJANE, BORJANE, DJETE MOJE DRAGO, SVUGDE GOVORI ALI SAMO ISTINU I PRAVDU, NE STIDI SE, NEPLAŠI SE NIKOGA ALI SAMO PRAVDU GOVORI. BORJANE, JÁ SAM RODJENI BANJALUČANIN, KRAJIŠNIK, BOSNĚ I HERCEGOVINE DJETE, ODRASLI ČOVIJEK I NE STIDIM SE NI PŘED KIM, ALI BORJANE TI SI RODJEN 1987 god. U KNINU, U BIVŠOJ REPUBLICI HRVATSKOJ U SASTAVU. SFRJ. A SADA SAMOSTALNOJ PRIZNATOJ DRŽAVI HRVATSKOJ, A U TO DOBA NIJE BILO NEKIH SAMOZVANIH PO KRAJINA ILI PÁRA DRŽAVICA U SFRJ. OSIM U SRBIJI AUTONOMNIH PO KRAJINA VOJVODINA I KOSOVO I METOHIJA. NE STIDI SE NIKOGA, SAMO GOVORI ISTINU...

ODGOVORITE
Name

BL

27.11.2022 20:00

Legitimni vrijedjaju Srbe,sta kaze Dodig zastitnik legitimnih.

ODGOVORITE
Name

Marko

28.11.2022 07:58

Ne daj na svoje Borjane pa nek puca sve. Ko ne poštuje tudje ne voli ni svoje! Ti navijači što te vrijedjaju nisu dosli da podrže svoje već da bi tebi rekli koju ružnu riječ. Sve to o njima govori!

ODGOVORITE
Name

Pa zašto ?

28.11.2022 18:57

Zašto je Borjan u Kanadi a ne u Srbiji? Smeta mu vrijeđanje a osjeća se Kanađanin? Kada Ljajić nije pjevao srbijsnku himnu Pravoslqvci su ga vrijeđali na najgori način!

ODGOVORITE