Vučić Srbima sa KiM: Ponosan sam što...

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da je ponosan što je sačuvan mir i da je zahvalan srpskom narodu na Kosovu i Metohiji što se i dalje bori za budućnost.

Srbija 27.11.2022 | 10:46
Vučić Srbima sa KiM: Ponosan sam što...

Ponosan sam što smo u nedjelji za nama uspjeli da sačuvamo mir. Posebno sam zahvalan našem narodu sa Kosova i Metohije što je pokazao da se, poslije decenija terora, i dalje bori za svoje ognjište, za djecu, za našu budućnost, naveo je Vučić na Instagramu.

Vučić je zahvalio Srbima na Kosovu i Metohiji “što se nisu uplašili i što su dokazali da je svetinja za koju se bori veća od svake prijetnje i nepravde koju stave pred Srbiju”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

"Naša pobjeda prošle nedjelje bila je nova njemačka fabrika u Pančevu. Pobjede su i strateško partnerstvo Srbije sa Azerbejdžanom, koje smo potvrdili tokom posjete predsjednika Alijeva, jačanje tradicionalnog prijateljstva i saradnje sa Italijom i Francuskom, o čemu sam razgovarao sa njihovim najvišim zvaničnicima, kao i bratske veze naroda Srbije i Republike Srpske koji uvijek mogu da računaju i da se oslone jedni na druge", naveo je Vučić.

(Agencije)

foto: AA

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Rs

27.11.2022 10:29

Jos jedna pobeda ostvarena

ODGOVORITE
Name

055

27.11.2022 10:53

Pobjeda će biti kada se formira ZSO i primjeni Briselski sporazum obostrano,a o0vo jeste korak nije ni dobijena bitka,jer dobijena bitka ne znači dobijeni rat i obratno!

ODGOVORITE
Name

Marko

27.11.2022 18:09

Ziveo predsednik Vucic...da mi bar imamo jednog takvog politicara u RS.

ODGOVORITE
Name

Ana

27.11.2022 18:56

Ako Bog da ...