Belivuk govorio o šefu "kavčana" pa prijetio svjedocima

Prvi dan suđenja kriminalnoj grupi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića koje je počelo jutros u Specijalnom sudu u Beogradu završeno je za danas.

Srbija 17.10.2022 | 16:41
Belivuk govorio o šefu "kavčana" pa prijetio svjedocima

Nastavak je zakazan za srijedu, kada bi odbranu trebalo da iznese drugooptuženi Marko Miljković.

Belivuk je pred sudom naveo i da je tačno da mu je Radoje Zvicer, vođa kavačkog klana prijatelj.

– Jeste, Miljković i ja smo u januaru išli na babine – rekao je Belivuk, u kontekstu da su htjeli, mogli su da pobjegnu iz države da ne bi bili uhapšeni.

– Mogli smo u Panamu da odemo, al nismo, u Srbiju smo se vratili. Evo, moram svima da kažem da nije Radoje Zvicer ubijen. Evo baš mi ih je žao – rekao je Belivuk u sudu.

Iako nije detaljno govorio o sedam zločina, trgovini drogom niti držanju oružja, Belivuk je na kraju izlaganja izjavio da neće da odgovara na pitanja.

– To je sve što imam da izjavim, nadam se da vas nisam udavio – završio je odbranu Belivuk, pošto je prethodno pozvao sudiju da trojicu svjedoka saradnika vrati u pritvor “pa da vidi šta će da bude”

(Blic   Foto: RAS SRBIJA)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Nrki

17.10.2022 15:08

Šta je prijetio??

ODGOVORITE
Name

Re

17.10.2022 15:30

Na krajuce bit da je on cist ko suzana pa dragi srbi osvijestite se i manite korupciju i kriminalu u sudstvu ,ovo samo ima kod srba ovakav masakr uraditi i on se sprda u sudici.

Name

Za Nrki

17.10.2022 15:36

Nadam se sa znas da čitaš i da protumačio poruku Belivuka? Zadnja rečenica tebi ne lici na prijetnju ?

Name

Objektivni bas..

17.10.2022 15:24

A sto je pricao za koga je radio, taj dio ste izostavili.

ODGOVORITE
Name

Xxl

17.10.2022 21:12

Čovjek kakav god da je monstrum I dalje drzi svoj pravac I nije poklekao. A dal će vrijeme ce pokazati. Takvi karakteri je steta sto su otisli u tom pravcu da su okrenuli na pozitivnu stranu sigurno bi bili u vrhuncu

ODGOVORITE