Tuga u porodici Marije Šerifović: Preminuo čovek koga je mnogo volela!

Stric pevačice Marije Šerifović, Milan Šerifović preminuo je jutros u 73. godini u Kragujevcu.

Magazin 12.10.2022 | 18:35
Tuga u porodici Marije Šerifović: Preminuo čovek koga je mnogo volela!

Vest o njegovoj smrti objavio je jedan od njegovih prijatelja, a na njegovom profilu se mogu videti zajedničke fotografije sa Marijom.

Pevačica se putem Instagrama, oprostila od voljenog strica. Ona je podelila njegovu sliku uz emotivne reči i pesmu Olivera Dragojevića.
 

Inače, Milan Šerifović rođen je 15. oktobra 1949. godine, završio je Ekonomsku školu, a potom i studirao Ekonomski fakultet.

Bio je autor i voditelj emisije "Autogram", najpopularnije radio emisije na području cele Jugoslavije, u kojoj su gosti bili najpoznatiji solisti narodne muzike.

Koliko je emisija bila popularna i slušana najbolje pokazuje podatak da je Šerifović nedeljno dobijao od 500 do čak 1000 pisama slušalaca u kojima su predlagali goste za emisiju i koje nije mogao sam da pročita, već je imao saradnike koji su mu u tom poslu pomagali.

Radio je i emisiju o pop muzici i emisiju „Radiogram“. Bio je odličan voditelj i kolega, a pre svega dobar čovek.

Autor je knjige o ribolovu, prvak nekadašnje Jugoslavije u sportskom ribolovu, tri godine je bio savezni selektor za pionire i omladince u ribolovu, jedan od osnivača Stono-teniskog kluba Radnički. U svim poslovima koje je radio bio je izuzetno uspešan.

Šerifovićš je imao poseban odnos, a svojevremeno je objavio pevačicinu fotografiju iz dana kada je pošla u školu.

"Negde sam pročitao da kada neko dete pođe u školu sa njegovim bezbrižnim životom zauvek je - gotovo", počeo je on svoju objavu, na kojoj se vidi Marija koja u jednoj ruci nosi bukvar, a za drugu je baba Lepa čvrsto drži.

"Njihova 'borba' počinjala je svakog dana rano izjutra i trajala je do početka Marijinog sna! Obratite pažnju kako je baka 'nežno, ali sigurno' drži za ruku!? To je samo da ne bi pobegla, jer je strašno mrzela - fotografisanje, što se vidi i po njenoj faci. Ne voli ga mnogo ni danas, ali... posao je-posao", zaključio je on.

Datum i mesto sahrane biće naknadno objavljeni.

(Kurir.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar