Niko neće biti kažnjen zbog volje naroda (VIDEO)

Jelena Trivić, kandidat za Predsjednika Republike Srpske, izjavila je da će ispunjavati prvu dužnost te institucije, a to je da oličava jedinstvo naroda, te da će biti garant da nijedan dio Republike neće biti kažnjavan zbog svoje političke volje, kako to čini aktuelna vlast. 

Republika Srpska 23.09.2022 | 22:29
Niko neće biti kažnjen zbog volje naroda (VIDEO)

Mirko Šarović, kandidat za srpskog člana Predsjedništva BiH, rekao je da SDS u Modriči ima u Jovici Raduloviću jednog od najboljih načelnika opština i gradova u Republici Srpskoj, koji su garant da ova stranka može donijeti promjene potrebne Republici Srpskoj. 

„Jovica svakako nije jedini, jer njih 17 načelnika iz SDS podižu ugled ove stranke svojim radom. Bez obzira što nemaju podršku republičke vlasti pokazuju da mogu da budu uspješni. Oni su pokretačka snaga koja nam daje za pravo da vjerujemo da možemo ostvariti pobjedu na ovim izborima i donijeti promjene koje su Srpskoj potrebne“ poručio je Šarović. 

On je istakao da će SDS sa koalicionim partnerima nakon izbora donijeti preokret u Republici Srpskoj i ona će biti dobro mjesto za život.

„Promovišemo politiku mira i stabilnosti, kako bi stvorili preduslove da Republika Srpska napreduje. Srpska može da napreduje samo u miru, i to je politika koju ću voditi kao srpski član Predsjedništva u Sarajevu, odakle neću donositi poraze kao aktuelna vlast, nego samo pobjede. Mi trebamo da se otvaramo i imamo prijatelje, a ne da se zatvaramo i živimo u izolaciji, krizi i bez perspektive. Iz takvog okruženja mladi odlaze, a sa nama će da ostaju i da se vraćaju, dodao je Šarović. 

Jelena Trivić, kandidat za Predsjednika Republike Srpske, izjavila je da će ispunjavati prvu dužnost te institucije, a to je da oličava jedinstvo naroda, te da će biti garant da nijedan dio Republike neće biti kažnjavan zbog svoje političke volje, kako to čini aktuelna vlast. 

„Modriča je jedan od najboljih primjera gdje se vidi kako republička vlast uskraćuje podršku opštinama u kojima nema lokalnu vlast. Time se vidi koliko aktuelni režim i aktuelna predsjednica ne izražavaju jedinstvo naroda što je njihova ustavna obaveza. To ćemo promijeniti i svima ćemo obezbijediti jednak tretman“ rekla je Trivićeva.

Ona je dodala da je osnovna poruka koju želi poslati glasačima da će nova vlast nakon izbora donijeti stabilnost i sigurnost za Republiku Srpsku. 

„Republika Srpska će biti u sigurnim rukama. Mi tačno znamo kakvu ćemo politiku voditi, a to će biti politika mira i stabilnosti, čime ćemo obezbijediti uslove za ekonomski razvoj. Više investicija znači veći priliv u budžet, samim tim više ulaganja za zdravstvo, za obrazovanje, a to su preduslovi da mladi ljudi ostaju u Srpskoj“ poručila je Trivićeva. 

(BN)

Komentari / 15

Ostavite komentar
Name

Opozicionar

24.09.2022 04:56

Idemo do pobjede samo jako.

ODGOVORITE
Name

Borac

24.09.2022 08:19

Nemojte zaboraviti,kako su nas zakljucavali,dok su oni krali,kako su nam djecu rastjerali,kako su nas zaduzili a borce ponizili,kako samo njihova djeca mogu raditi a nasa ne.

Name

Asa

24.09.2022 05:05

Nemojte se pjetliti nećete pobjediti.

ODGOVORITE
Name

Visibabe

24.09.2022 06:24

Kad je ovaj srpski narod ovako postao ponizan nije mi jasno. Kakvi smo mi ovo potomci nasih hrabrih predaka. Sram nas bilo. Zar nas moze neko u svijetu ovakve cijeniti. Sta je s nama, zapitajmo se.

ODGOVORITE
Name

Jelica

24.09.2022 06:32

Konačno ce kultura i obrazovanje zavladati nasom zemljom.Zadrzimo masu djecu,glasajmo za Jecu i Mirka ,koji nikad nije izdao.

ODGOVORITE
Name

Borac888

24.09.2022 06:47

Narode glasajmo za Jelenu i Mirka spasenje!

ODGOVORITE
Name

Marko borac

24.09.2022 06:51

Glasajmo za budućnost nase RS,za Jelenu i Mirka,starog vuka.

ODGOVORITE
Name

Tatar

24.09.2022 08:19

Maknite se kažnjavanja pa narodu je dovoljno velika kazna ova politička mafija

Name

Paznja

24.09.2022 07:38

Postovani gradjani , vazno je da znate: da se ne bojite glasati za promjene odnosno protiv rezima doslo je do promjena na glasackim mjestima tako da Vas niko ne moze pratiti kako glasate. Kutije su okrenute prema posmatracima a glasaci ledjima okrenuti prema posmatracima. Takodje slikanje glasackih listica nije dozvoljeno i kaznice se svako ko krsi izborni zakon sa 1- 5 godina zavora. Nemojte se bojati da cete ostati bez penzije bez 100KM, posebno da necete imati gdje da se lijecite, da necete imati struju i vodu. Dodik nije Repubilka Srpska i zato glasajte za promjene.

ODGOVORITE
Name

Re: Paznja

24.09.2022 08:52

Bas tako kako si napisao samo ko da utuvi u glavu ovom narodu. Izbori su sveto pravo gradjanina da glasa po svojoj volji a ne šta mu neko traži. Nema veće bijede i sramote da ti jednom u cetiri godine neko plati bijednih 50 maraka za glas, da se dere na tebe sa bine i da ti prijeti da glasaš za njega. Ako ti je dobro glasaces za Dodikove a ako želiš promjenu glasaces za opoziciju. Prosto je.

Name

oo7

24.09.2022 08:06

Kaznu će nositi gubitnici,ma koji bili.

ODGOVORITE
Name

Dobojlija sa dna kace

24.09.2022 08:56

Dodik nije RS on je samo predsjednik jedne sekte u RS i ništa više. On je od 02.10. jedna velika nula. Glas za ❤️Jelenu i ❤️Šarovića je glas za promjene. Moj Doboj su okupirali sektasi ali neće još dugo harati po njemu.

ODGOVORITE
Name

Zivjeli

24.09.2022 09:01

Jeco?Jelena naša. Bog ti dao sreće da budeš predsjednica Republike Srpske.?a da u Sarajevu imamo odgovornog čovjeka Šarovića. Dosta nam je satorski rikonja, lazova i neznalica.

ODGOVORITE
Name

Idealno

24.09.2022 09:32

Šamac, Modriča, Brod, pa i Derventa...prostor gdje su se odigrale krvave bitke za Srbe i Republiku Srpsku... Narod Posavine se vratio srpstvu, ko hoće da svati to vidi, ko neće taj je svakako ćorav.

ODGOVORITE
Name

Ава

25.09.2022 06:49

Ово све је пукло као цигла нити се зна ко пије ко плаћа.Док год овај народ ћутке прелази преко свега политичари ће да се свађају и воде воду на свој млин.Ко год буде на власти биће нама исто јер ми смо сви гурнули главу у пјесак а цјели Снсд је створен од пдп,сдс,сп,демоса када би сви изашли остало би 10 људи у странци колико их је било при оснивању зато драги мој народе главу горе не дајте да нам они кроје капу иначе ћемо сви скупа пропасти,ми смо обични људи кои живимо од онога што зарадимо а они од нас грабе и купују виле огромне станове брига њих за нас и како је нама.

ODGOVORITE