Mi ćemo prekinuti politiku sukoba i svađanja sa svima

Kandidat za srpskog člana Predsjedništva BiH, Mirko Šarović, izjavio je na predizbornom skupu u Derventi da će sprovoditi politiku bez sukoba, što je jedini način da se gradi ekonomski prosperitetno društvo. 

Republika Srpska 22.09.2022 | 20:25
Mi ćemo prekinuti politiku sukoba i svađanja sa svima

„Mi želimo da okončamo agoniju u kojoj se trenutno nalazi Republika Srpska. Okončaćemo politiku svađanja sa svima u BiH i regionu, sa ključnim zemljama EU, jer to remeti naše planove da se razvijamo, gradimo bolju društvo i bolje šanse za omladinu. Moja politika je sasvim drugačija, tu nema nikakve dileme. Znači ne kriza, ne izolacija, ne sukobi, samo razvoj, ekonomija, infrastruktura, i to je ono što treba svakom našem kraju. A kada smo ekonomski jaki, onda nam niko ništa ne može“ poručio je Šarović. 

On je dodao da je pozicija gradonačelnika Dervente praktično oteta SDS prije dvije godine, ali to ne znači da će odustati od toga da i na lokalnim nivou predvode opštinu i bore se za njen napredak.

  

„Naš prioritet za ovu regiju biće brza cesta Brod - Derventa – Doboj. Možda su ranije neki ovo obećanje dali i iznevjerili nekoliko puta, a mi kažemo sada, da, moguće je, to će biti naš prioritet i mi ćemo to ispuniti. Derventa će osjetiti benefite već u prvoj godini mandata nove vlade koju će predvoditi SDS. To će biti godina borbe za normalan život, za promjenu prioriteta, za otvaranje Republike Srpske“ dodao je Šarović. 

Pero Đurić, nosilac liste SDS za Narodnu skupštinu iz izborne jedinice 4 izjavio je da će se u sledećem periodu boriti za vraćanje dostojanstva institucija Republike Srpske. 

„Borićemo se na prvom mjestu da Narodna skupština liči na Narodnu skupštinu, da u njoj izglasamo zakone koji se tiču boraca, porodica poginulih boraca i invalida, da borci dobiju dostojanstven borački dodatak. Borićemo se za poljoprivrednike, za majke i višečlane porodice i za sve one kojima je potrebna ravnopravnost.   

(BN)

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

УФТ

22.09.2022 18:31

То је веома видљиво ...

ODGOVORITE
Name

+

22.09.2022 18:41

BRAVO MIRKO. TO JE OSNOVNO. EKONOMIJA PA ĆEMO ONDA BOLJE ŽIVIJETI. NEMA NAPRETKA, AKO SE SVAĐAMO. SVE PO ZAKONU I ARGUMENTOVANO. VIJERUJEMO VAM. ŽELIMO KADIDATU SDS, DA PROĐE NA LISTI. I DA SKUPŠTINA BUDE UZOR SVEMU U RS. ŠAROVIĆ, JELENA, VUKAN I SVI SA VAŠIH LISTA. Krajipnik.

ODGOVORITE
Name

Srećno

22.09.2022 18:48

❤️Jelena i Mirko❤️ SDS?PDP Pobjeda, pobjeda

ODGOVORITE
Name

Kazanica snsd

22.09.2022 19:01

Bravo Šaroviću. Vidim da je tu bio i veliki ,,OPOZICIONAR" iz Broda. Bitno samo da imate čiste redove u stranci i da nemate trojance.

ODGOVORITE
Name

Фико

22.09.2022 19:44

Браво! И да признамо Косово и Црногорску православну цркву! И да се одрекнемо државне имовине. Све је то оно што поправља односе у БиХ и односе са комшијама. Браво Мирко!

ODGOVORITE
Name

Priznao ti je to Mile

23.09.2022 06:37

Pitaj Dodika o tome I pitaj ga gdje je jasenovacka gradja

Name

oo7

23.09.2022 08:27

Malo više sloge svima će biti bolje.

ODGOVORITE