Kotor Varoš uspješna opština, otvara fabrike

- Po drugi put tokom kampanje u mom Кotor Varošu. Biće ovo pobjeda naroda za Republiku Srpsku bez korupcije, sa boljim zdravstvom i najboljim obrazovanjem – rekla je kandidat za predsjednika Republike Srpske Jelena Trivić tokom tribine PDP-a u Кotor Varoši.

Republika Srpska 21.09.2022 | 10:19
Kotor Varoš uspješna opština, otvara fabrike

Trivićeva je istakla da je Кotor Varoš je primjer opštine u Republici Srpskoj koja živi i u kojoj se otvaraju fabrike i zapošljavaju mladi ljudi.

- A predstavnici aktuelnog režima su je u ovih 17 godina pokazali koliko znaju, odnosno koliko ne znaju i danas je jasno da je njihova politika bezidejnosti dovela do toga da mladi odlaze, jer ovdje ne vide perspektivu za sigurnu budućnost, zbog čega iskustva iz Кotor Varoši
moramo prenijeti na nivo cijele Republike Srpske. Vjerujem u nas, vjerujem u pobjedu! Za pobjedu naroda – poručila je Trivićeva.

Predsjednik PDP-a i nosilac liste za PD PS BiH za izbornu jedinicu 1 Branislav Borenović rekao je da je razvoj Кotor Varoši počeo tokom mandata PDP-ovog načelnika Radenka Čupića, koji je i kandidat za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske, a nastavljen u mandatu aktuelnog načelnika Zdenka Sakana.

- I to jasno pokazuje ko smo mi, ko režim. Кotor Varoš je primjer opštine koja se vodi domaćinski, gdje dolaze investicije i koja se razvija i kvalitetan rad daje rezultate, a rezultati veliku podršku. S druge strane, pričom o odbijanju agremana njemačkom ambasadoru, Dodik je
ugrozio i privredu ove opštine, čiji je izvoz oslonjen većinski na Njemačku.

Hvala Кotor Varoši za kontinuiranu podršku našim politikama – rekao je Borenović. 

- Pobjeda se bliži, jer Republika Srpska mora da se brani! – istakao je nosilac liste za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz IJ3 Draško Stanivuković, dodavši da veliki rezultati znače veliku podršku u narodu.

Кandidat za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske Igor Crnadak rekao je da i atmosfera u Кotor Varoši šalje jasnu poruku – SNSD ide u prošlost, Republika Srpska dobija slobodu, svoje institucije koje je režim privatizovao i Republika Srpska ide ka svjetlu na kraju tunela.- Međutim, 2. oktobra se ništa ne završava, nego tek počinje jedna velika borba za pravdu i pobjedu naroda koja će uslijediti u narednim mjesecima i godinama, a mi smo na to spremni – poručio je Crnadak. 

Diana Cvijić, kandidat za poslanika za Narodnu skupštinu Republike Srpske rekla je da je Кotor Varoš pravi primjer uspješne opštine, sa razvijenom privredom:

- Nakon 2. oktobra, mi ćemo ovaj primjer primjeniti na cijelu Republiku Srpsku – rekla je Cvijićeva.

(BN)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Kazanica snsd

21.09.2022 09:39

Bravo Jelena. Podrška iz Broda.

ODGOVORITE
Name

Stefan

21.09.2022 11:35

Ajde Jelo ajde slobodo naša.

ODGOVORITE
Name

Strahinja

21.09.2022 12:00

Daj bože da Jelena rastjera više ovu bagru.

ODGOVORITE
Name

Građanin

21.09.2022 14:42

Daće Bog! Al neće ih Jelena rastjerati, narod treba da ih rastjera tako što će podržati Jelenu! Ako narod izađe u što većem broju bagra leti sa politčke scene! Zato svi na izbore i podržimo Jelenu i Mirka!!!