Istanbul: Vukotić likvidiran dok je bio sa djevojkom

Vođa škaljarskog klana Jovica Vukotić ubijen je večeras oko 20 sati na motoru u Istanbulu.

Region 08.09.2022 | 22:30
Istanbul: Vukotić likvidiran dok je bio sa djevojkom

Vukotić je prema nezvaničnim informacijama ubijen dok je bio na motoru sa devojkom M.M. Devojka je navodno nevenčana supruga vođe škaljarskog klana.

Podsećamo, Vukotić je bio u bekstvu, a crnogorski pravosudni organi za njim su pre godinu raspisali poternicu.

Vukotić je pobegao u avgustu iz Crne Gore i nalazio se na međunarodnoj poternici, a za njegovu likvidaciju suprotstavljeni kavački klan navodno je spremio 900.000 evra.

Kada je navodni vođa škaljarskog klana bio u Centralnom zatvoru u decembru 2019, njegovu verenicu su na putu do Bačvanske zaustavila tri lažna policajca u nameri da sipaju cijanid u hranu koju je ponela za njega, ali su u tome sprečeni jer je ona tek išla u restoran po obroke.

Koliko su bili uporni u nameri, govori i pokušaj njegove likvidacije u oktobru prošle godine, kada ga je Nikšićanin Petar Mujović pratio do policijske stanice, gde je išao na saslušanje, ali ga je tamo razoružao Jovičin telohranitelj i uzeo mu pištolj.

(Kurir.rs/Republika  Foto: TANJUG/FILIP KRAINCANIC/privatna arhiva)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Đ. B.

09.09.2022 04:42

Ha, ha, ha....... Prije ga pronađe i likvidira kriminalac iz suparničkog klana nego sva policija svijeta. To je dokaz da MAFIJA sa Milom i Dudukom na čelu vlada ovim prostorima.

ODGOVORITE
Name

Miroljub

09.09.2022 10:27

Nije on bio sa djevojkom nego svalerkom, djevojka je polno nevina a sve dugo su svalerke, ljubavnice jednostavno kurave.

ODGOVORITE
Name

Re

10.09.2022 13:06

Tačno tako danas se svašta oslovljava sa "djevojka"