SNSD se sa narodom igra kao mačka sa miševima

"Ono što je SNSD uradio sa akcizama je bahato ponašanje i klasična igra mačke i miša, gdje evidentno vlast SNSD-a smatra da su građani miševi i da mogu da manipulišu sa njima koliko hoće, potcjenjujući njihovu inteligenciju. Jasno je da od akciza nema ništa jer oni to ne žele prije izbora", kazao je Bosić, navodeći da ni od samnjenja PDV-a na životne namirnice nema ništa.

Republika Srpska 30.08.2022 | 22:19
SNSD se sa narodom igra kao mačka sa miševima

Mladen Bosić izjavio je večeras u Doboju da vjeruje da će doći do neophodnih promjena u Republici Srpskoj, jer su građani prozreli igru SNSD-a,

"Ono što je SNSD uradio sa akcizama je bahato ponašanje i klasična igra mačke i miša, gdje evidentno vlast SNSD-a smatra da su građani miševi i da mogu da manipulišu sa njima koliko hoće, potcjenjujući njihovu inteligenciju. Jasno je da od akciza nema ništa jer oni to ne žele prije izbora", kazao je Bosić, navodeći da ni od smanjenja PDV-a na životne namirnice nema ništa.

"Jasno je da procedurama žele da stvore utisak da oni to žele. Čudno je da se ne boje da će građani, kako ja vjerujem da hoše, odreagovati za mjesec dana na izborima", kazao je Bosić i dodao da SNSD misli da će pričom o međusobnim sukobima i opasnostima uspjeti da prevare narod.

"Vidite da Dodik ponovo, doduše stidljivo, najavljuje samostalnost Republike Srpske. Njih ne zanima šta građani misle o akzizama i PDV nego smatraju da će na fingiranom sukobu sa SDA ponovo da dobiju glasove", kazao je Bosić, navodeći da vjeruje da im to ovog puta neće poći za rukom.

"Građani su konačno shvatili i neće dozvoliti da više budu izmanipulisani i zato vjerujem da će na izborima doći do neophodnih promjena", kazao je Bosič.

Što se tiče Gradske organizacije SDS u Doboju, Bosić je rekao da je došlo do velikih promjena, jer je odlaskom korumpirane strukture SDS sa Obrenom Petrovićem na čelu kod protivničke strane otvoren prostor da dođu novi ljudi, koji hoće na jedan drugi način da se bave politikom.

"Došla je nova struktura ljudi, koji nisu korumpirani i koji hoće da se bave politikom na drugi način, a ne korupcijom, kriminalom i ucjenama što je karakteristično za Doboj i strukturu koja trenutno vlada tim gradom", kazao je Bosić.

(BN)

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

Jurov

30.08.2022 20:37

Obren i njegovi haraju Dobojem 20 godina.

ODGOVORITE
Name

Ero

30.08.2022 20:38

Dokaz koliko SNSD brine o narodu

ODGOVORITE
Name

banjaluka

30.08.2022 21:21

Baravni da je narod progledao. Ako Bog da ovoj sekti je kraj.

ODGOVORITE
Name

Re

30.08.2022 21:27

Pa vise neznamo sta bi trebali uraditi da narod jednom neprogleda svojim ocima dosta je bilo njihovih igrarija sa borcima, poljoprivrednicima, radnicima nema koga nisu ponizili do te mjere da bi samo ludi dali glas ovom pljackasima

Name

Re

31.08.2022 05:11

Evo sada po svim firmama,domovima zdravlja i bolnicama prave spisak da idu u Banja Luku na njihov skup. Sektaska posla.

Name

Seka

31.08.2022 04:50

Gori su od miseva i zato neka se SNSD igra sa njima. 30 godina vide i slusaju sta vlast radi a oni i dalje cute i nista ne preduzimaju. Nista bolje nisu ni zasluzili, kakav narod takva i vlast.

ODGOVORITE
Name

Eh

31.08.2022 07:09

Pa vlast je se nakrala i staje nje briga za ovcama koje glasaju za njih a primjer vam ja Dusanka Majkic penzionerka.

ODGOVORITE
Name

Asocijacija

31.08.2022 07:11

Doboj je bastion izbornih prevara. Tome se mora nogom stati za vrat, omogućiti da i u dobojskom kraju volja naroda izbije u prvi plan.

ODGOVORITE