Miloš se oprostio od sinova i supruge ubijenih na Cetinju

Miloš Martinović tužnim rečima oprostio se od supruge Nataše i dvojice sinova koje je pomahnitali Vuk Borilović među prvima ubio na Cetinju.

Region 14.08.2022 | 15:14
Miloš se oprostio od sinova i supruge ubijenih na Cetinju

Novine su danas prepune čitulja, emotivne poruke i poslednji pozdravi ubijenih na Cetinju slamaju srce, ali jedan od najemotivnijih je oproštaj Miloša Martinovića koji je ostao bez supruge i dvoje dece. Miloš se najpre oprostio od supruge Nataše.

- Hvala ti za sve što si uradila za Mašana i Marka. Pokušala si da ih spasiš od ološa koji vas je ubio ni krive ni dužne. Borila si se cijeloga života za njih i sada ste opet zajedno - piše u čitulji koju je objavio neutešni čovek.

Poruka kojom se oprostio od svojih mališana slama srca.

- Moji Anđeli. Dolazim brzo kod vas. Čekajte me i volim vas - napisao je Miloš.

Nataša Pejović Martinović i njeni sinovi biće sahranjeni danas na lokalnom groblju u Bajicama.

Na Cetinju je jutros u 10 sati održana komemoracija tragično nastradalim sugrađanima u masakru koji se dogodio u petak. Komemoraciji su prisustvovali rodbina i prijatelji pobijenih Cetinjana, predsednik Crne Gore Milo Đukanović, premijer Dritan Abazović, gradonačelnik Cetinja Nikola Đurašković...

Vuk Borilović, podsetimo, ubio je 10 sugrađana u petak, a ranio njih šest pre nego što je i sam ubijen. Pucnjava je prema navodima medija trajala duže od 45 minuta. Tokom krvave drame iz lovačke puške nasumično je pucao u podstanare, komšije, zatim ekipu Hitne medicinske pomoći i pripadnike policije koji su došli na messto pucnjave, ali i prolaznike.

Obdukcija je pokazala da je imao barem pet ulaznih rana, a balističari i patolozi će dati ocenu iz kojih oružja je Borilović pogođen i koje su rane bile smrtonosne.

(Kurir  Foto: Kurir, AP/Risto Božović)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

+

14.08.2022 15:45

Nemam riječi za tu žalost. Neka počivaju u miru. Otac treba da živi. Da im grob obilazi.

ODGOVORITE
Name

STVARNO..

16.08.2022 16:41

DA NE POVJRUJEŠ ŠTA SE DEŠAVA

Name

klokan

14.08.2022 16:47

i bogje plako kadase rastajo sa porodicom nekamu gospod podari strpljenja da preboli teske bole

ODGOVORITE
Name

Decko

14.08.2022 23:24

Taj covjek nece izdrzati bol! Koliko je to strasno!

ODGOVORITE
Name

Sandra

15.08.2022 02:17

Velika tuga jer niko nema pravo nikom da oduzme život. P.S Nema potrebe da se gubi vrijeme tako što će se gledati iz kojeg oružja je ubijen i koje rane su mu bile smrtonosne.

ODGOVORITE
Name

Ssss

15.08.2022 09:11

Vjecna slava neka vas andjeli cuvaju