SDS: Spremni smo da zaštitimo volju građana

„Doboj je danas prepoznat kao grad slučaj zbog brojih afera. Dobojlije ne zaslužuju takvo predstavljanje.“

Republika Srpska 12.08.2022 | 11:41
SDS: Spremni smo da zaštitimo volju građana

Rekao je to Milan Kasapović, predstavik SDS-a iz Teslića na konferenciji za novinare u Doboju.

"Doboj se danas širom Srpske prepoznaje kao grad slučaj za koji su vezane mnoge afere, malverzacije, od izbornih prevara, kupovine psolanika i odbornika. To daje negativnu sliku o Dodobu što građani tog grada ne zaslužuju. SDS je spreman da zaštiti volju građana, poručio je Kasapović.

Milan Petrović, predsjednik OO SDS-a Prnjavor pozvao je Dobojlije da ne podliježu pritiscima već da za svoju djecu biraju bolje.

"Molim Dobojlije da na osnovu svog razuma biraju bolje, da ne dozvojavaju mešetarima da prekrajaju izbornu volju gradjana i tako utiču na buducnost svih nas", rekao je Petrović.

Dejan Milićević, član GO SDS  Doboj podsjetio je da je deponija u dom gradu višedecenijski problem. 

"Lokacija je na ušću rijeke Spreče u Bosnu i predstavlja ekolosku bombu. Predlažemo da se izmjesti i uradi po principu kao ona u Srbiji, da se uradi javno-privatno partnerstvo i tako riješi problem. Ne samo da bismo riješili problem deponije nego bismo imali i dobit", ističe Milićević.

Da djela govore više od praznih riječi, samog dizanja ruku u parlamentu i mnogo obećanja za široku masu, smatra Slavica Marković, aktiv žena SDS Doboj.

"Oni rade za plate o kojima mnoge Dobojlije mogu samo da sanjaju. Za normalne stvari kao voda i i putevi traze glas od ljudi. Ne rješavaju probleme Doboja, od šljunkara do dugova bolnice, pa sve do nepotizma i do ucjena", kaže Markovićeva i pita:

"Do kad će ovako?"

(BN/ foto: BN)

 

Komentari / 13

Ostavite komentar
Name

Miroslav

12.08.2022 10:19

Treba sacekati, da glasaci kazu zadnju rec.

ODGOVORITE
Name

Nostradamus

12.08.2022 11:12

Kada budu slobodni i demokratski sve do tada glasaci ne igraju nikakvu ulogu.Zar tebi Miroslave nije jasno da vlast ucjenjuje i prijeti glasacima.Mozes ti da kazes kako tebi ne moze niko da prijeti i ucjenjuje ,ali ti si njihov glasac vise iz straha nego slobodan glasac.Sutra da pobjednici budu drugi ti ces opet uz njih.

Name

Били

12.08.2022 11:16

Одавно гласачи најмање утичу на резултате, понајвише бројачи. То је у Добоју кулминирало а редовна је појава и у другим срединама, негдје више као у Зворнику и Приједору, а негдје мање! Да ли ће овај пут утицај бројача бити мањи, сумњам!

Name

Re Mirioslav

12.08.2022 11:54

Da se cekalo i uvazavalo sta glasaci kazu ovi kriminalci i lopovi nebi ni bili na vlasti jer nisu dobili posteno ni jedne izbore samo sto ih je spasavao tadasnji predsjednik CIK - Petric

Name

Re

12.08.2022 14:37

Pitajte laznu poslanicu dusicu kako se izbori kradu?

Name

novavaros

12.08.2022 10:24

a kako ? ako je jedna jadna sanja valuc ukrala 15000 gkasova , pa sta ce tek uraditi dodik i pejina unuka ..i da pitanjev, kako ce te zastiti volju gradjana ako ima ,7500 kandidata, koji cecda pletu po izbornim odborima ..?!?! kako ?

ODGOVORITE
Name

Re

12.08.2022 11:57

Fodig i Pejina unuka da su mogli krasti zadnje izbore nebi dopustili da gradonacelnik bude Stanivukovic nema u Banjaluci sada tog lopovskog kapaciteta i stare izborne komisije

Name

!

12.08.2022 10:48

Bravo! Pokažite da može bolje za sve!

ODGOVORITE
Name

djoko

12.08.2022 11:17

Vi se smatrate prvom opozicionom strankom .organizujte proteste. Narodu je dogorjelo ,Smatrate li se"narodnom strankom"HEJ dosta spavanja

ODGOVORITE
Name

Razlog

12.08.2022 11:29

Grad vodi pop koji je napustio crkvu i svoje stado! Od vas dobojlija napravio je ovce za sisanje . Pa ko je kriv za lose stanje , raspop ili ovce?

ODGOVORITE
Name

Junior

12.08.2022 11:44

Ovi mladi i pametni ljudi pružaju NADU da još nije sve izgubljeno!Napokon je dobojski SDS kandidovao prave osobe.SDS se u Doboju definitivno očistio

ODGOVORITE
Name

Milan

12.08.2022 12:01

Molba za gradjane Republike Srpske, a posebno za gradjane Doboja, izadjite u sto vecem broju i izjasnite se da li ste za promjenu ili vam odgovara ovakva vlast. Ako vam odgovara, i ako vam je dovoljno 2x100KM pred izbore, vi podrzite sektu, Dodika i Pejinu unuku, a ako hocete da se nesto mijenja, onda dajte glas ovim mladim ljudima, bez bilo kakve mrlje u svojoj dosadasnjoj karijeri. Mirko i Jelena i ovi mladi ljudi, ako ste za promjenu. Samo izadjite na izbore i izjasnite se!!!

ODGOVORITE
Name

Mirkan

12.08.2022 12:47

Bojim se da nam je cijela država ,,grad slučaj". Sve je,ama baš sve,naopako pa i mi bojim se.

ODGOVORITE