Pljačkaš Lejdi Gage osuđen na kaznu zatvora zbog krađe psa!

Sud u Kaliforniji osudio je u sredu jednog od trojice muškaraca optuženih za oružanu pljačku šetača pasa pevačice Lejdi Gage (36), u kojoj su ukradena dva francuska buldoga, na četiri godine zatvora.

Zabava 04.08.2022 | 21:32
Pljačkaš Lejdi Gage osuđen na kaznu zatvora zbog krađe psa!

Džejlin Kišon Vajt (20) priznao je da je bio deo bande koja je ustrelila Rajana Fišera dok je šetao svoja tri buldoga po Holivudu u februaru 2021.godine.

Na sudskom ročištu u Los Anđelesu u sredu, Vajt se izjasnio krivim za drugostepenu pljačku i dobio je četvorogodišnju zatvorsku kaznu. Na snimku nadzorne kamere sa mesta napada vidi se automobil, koji se zaustavlja u blizini Fišera i dve osobe kako iskaču iz njega.

Na snimku se čuje pucanj, nakon čega šetač pasa vrišteći pada na zemlju. Napadači su zgrabili dva buldoga, a Fišer je pozvao u pomoć. Treći pas, gospođica Azija, otrčala je do Fišera nakon što su se lopovi odvezli. Fišer je u napadu zadobio povrede grudnog koša, a mesec dana kasnije je na Instagramu napisao da je imao i kolaps pluća. Pevačica je ponudila nagradu od 500.000 dolara da vrati svoje buldoge.

- Psi Lejdi Gage predati su lokalnoj policijskoj stanici. Pronađeni su nepovređeni i predati predstavnicima njihovog vlasnika - objavila je na Tviteru Policijska uprava Los Anđelesa (LAPD).

Vajt je optužen u aprilu 2021. zajedno sa Džejmsom Hauardom Džeksonom (19) i Lafajetom Šon Vejli (28). Policija Los Anđelesa je u vreme pljačke rekla da ne veruje da su psi meta zbog njihovog vlasnika, već zbog rasne vrednost na crnom tržištu.

(Kurir.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar