Igra gluvih telefona: Neka požuri, jer ako ne padne moja glava, završiće tamo gdje mu je mjesto

Premijer Dritan Abazović poručio je na sjednici Vlade šefu diplomatije Ranku Кrivokapiću da prenese ministru odbrane Rašku Кonjeviću da će odgovarati pred zakonom.

Region 03.08.2022 | 14:52
Igra gluvih telefona: Neka požuri, jer ako ne padne moja glava, završiće tamo gdje mu je mjesto

Abazović je kazao da je danas sasvim jasno odakle dolaze svi napadi na njega i članove Vlade.

– Samo da poručim. Recite kolegi (Rašku Кonjeviću) koji je danas odsutan – onome što je rekao da će prije no što uradi nešto što je već uradio jedan službenik visokopozicioniran u sektoru bezbjednosti, da će pasti mnoge glave, da požuri. Jer ako ne padne glava, oni će odgovarati pred zakonom. Poručite mu to. On neka nastavi da finansira vašu propagandu, ali pošto je tu poruku poslao da će prije toga da padnu glave, što se mene tiče, s obzirom da sam prvotargetovani, nega požuri. Ako se to ne desi, završiće tamo gdje mu je mjesto – kazao je Abazović.

Istakao je da dok je on premijer neće biti hapšenja popova ili hodža.

– Vi znate da sam ja korak ispred Vas, i zbog toga su ova podmetanja da ne može Albanac ovo da potpiše, jer su Albanci stigmatizovani, Albanac i Musliman oni ne trebaju to da potpišu. Oni mogu samo da igraju neku ikebanu građanskog društva. Ove teme demonstriraju koliko su neki ljudi građanski orjentisani. Meni niko ne smeta, meni ni jedna crkva ne smeta. Crnogogoraca ste se mogli sjetiti dok ste 30 godina bili na vlasti. Za to vrijeme dok ste bili na vlasti Crnogorska crkva vam je bila NVO. Ja lično, ne da nemam taj odnos, nego sve što god oni dogovore između sebe, mi smo tu da dogovorimo servis.Od mene nećete stvoriti čovjeka koji ima bilo kakav negativni odnos prema bilo kome ko se nacionalno izjašnjava kako on želi.  Religijski, ko je ateista, agnostik, što se mene tiče, ja sam totalno kosmopolitski orjentisan. To je velika stvar za Crnu Goru, vi niste. To je vama problem, preslušajte posle što ste sve rekli. Vaši poslanici govore i poručuju da treba hapsiti popove. Je li to priča,  zamislite da je neko rekao da trebaju sve hodže da se pohapse.  Ne bismo živjeli od NVO sektora da je neko to rekao. Ovo se neće raditi dok je ove vlade – kazao je Abazović.

(Borba)

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

Sex i grad

03.08.2022 13:14

E ovo sad dalje ide u skladu s tradicijom ... Postaje pateticno ...

ODGOVORITE
Name

Donji ribnik

03.08.2022 13:30

Bravo Dritane,imaš veću petlju od mnogih srba u Crnoj gori.

ODGOVORITE
Name

Seka

03.08.2022 14:16

Eto, sad vam je I Dritan dobar

Name

TB

03.08.2022 13:55

Dritan je pravi čovjek a to nije lako.

ODGOVORITE
Name

Marinko

03.08.2022 14:53

Kapa dolje momčino

ODGOVORITE
Name

Prijedorcanin M.

03.08.2022 17:27

Podrska Abazovicu.hapsi kriminalce i lopove...

Name

Gabril

03.08.2022 18:01

Dritan Abazović je pokazao karakter osobe koja zavređuje poštovanje u ovom pokvarenom svijetu..To nije lako..Nosi rizik..Ali nosi rizik i biti nečovjek...Nečovjek sam sebe dovede do uništenja..

ODGOVORITE
Name

re

03.08.2022 21:14

Tesko onome ko proda vjeru za veceru