Jelena Kareluša će ipak nastupiti na roštiljijadi

Košarkaš Nikola Kalinić napisao je na Instagramu da Leskovčani navodno skupljaju novac kako bi uplatili određenu sumu Jeleni Karleuši da ne peva na koncertu u tom gradu. Karleuša mu je odmah odbrusila, a po svemu sudeći, pevačica će, kako piše u zvaničnoj objavi grada, na ovogodišnjoj Roštiljijadi ipak će nastupiti i to za 20.000 evra, prenosi JUGpress.

Zabava 26.07.2022 | 18:33
Jelena Kareluša će ipak nastupiti na roštiljijadi

Pored Karleuše, Leskovčane će na Roštiljijadi zabavljati i Riblja ćorba kojima će za ovaj nastup biti isplaćeno 5.500 evra, kao i Vesna Zmijanac za 6.000 evra.

 
festival, nastup, Vesna Zmijanac
FOTO: LETEĆI

Podsetimo, nakon objave Kalinića o prikupljanju para za Karleušu, oglasila se i pevačica, koja nije birala reči kojima se obratila košarkašu.

"Narode, ajde da se organizujemo i skupimo pare da se pomogne ovom nesrećnom momku Nikoli Kaliniću. Hitno mu je potrebna operacija deformisanih kostiju lica da više ne bi morao da se snima kako d**a gledajući transrodne osobe. Ujedinimo se kako bi ovaj mladić konačno našao neku devojku i prestao da vređa i napada žene i javne ličnosti po društvenim mrežama", napisala je ona tada.

Jelena Karleuša
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

(Kurir.rs/JUGpress)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Predator

26.07.2022 19:08

E moji Srbi kome vi dajete pare i za sta a skupo vam je pozvati humanitarni broj za pomoc nekome za lecenje ili nasem narodu na Kosmetu.

ODGOVORITE
Name

051

26.07.2022 19:09

Glupaca!!!!

ODGOVORITE
Name

KAMEN

26.07.2022 19:12

Karleuso za tebe treba skupljati novac da DOKTORI mogu izvaditi tu svu plastiku iz tebe

ODGOVORITE