Žena iz Indije napisala bratu pismo dugačko 434 metra!

Pismo dugo 434 metra i teško 5 kilograma je način na koji je žena iz Kerale u Indiji umirila svog mlađeg brata jer je ove godine zaboravila da mu čestita Međunarodni dan braće nakon što je prestao da prima njene pozive i čak je blokirao na WhatsApp-u.

Zanimljivosti 30.06.2022 | 15:58
Žena iz Indije napisala bratu pismo dugačko 434 metra!

Shvativši koliko je njen mlađi brat, student četvrte godine mašinstva, morao biti povređen što mu nije poželela dan braće , Krišnaprija, i sama inženjer, odlučila je da mu napiše pismo o vezi koju dele i njenoj ljubavi prema njemu.

Obraćajući se medijima, rekla je: “Zaboravila sam da mu poželim na bratov dan. Do večeri je prestao da prima moje pozive i takođe me blokirao na Vhatsapp-u. Zato sam odlučila da mu napišem pismo. Počela sam da pišem na listovima veličine A4, ali ubrzo sam shvatila da će to biti nedovoljno jer imam mnogo toga da mu prenesem. “

“Zato sam odlučila da kupim duže listove. Ali kada sam otišao na pijacu, rekli su da imaju samo rolne za računovođe koje su duže. Pa sam donela kući 14 rolni. Trebalo mi je oko 12 sati da završim celo pismo koje je merilo 434 metra dužine i 5 kg težine“, dodala je ona.

Krišnaprija je dalje rekla da je u svom pismu pisala o životu svog brata Krišnaprasadu od njegovog rođenja do njegovog studentskog života danas i takođe uključila u to trenutke koje su delili i ljubav koju gaje jedno prema drugom.

“Veoma smo vezani za svakog i delimo veoma prijateljski odnos i dok smo odrastali bili smo kao blizanci – jer bismo u posebnim prilikama u porodici nosili haljine iste boje”, dodala je ona.

Efekat dugog i teškog pisma njegove sestre mogao se jasno videti na nasmejanom licu Krišnaprasada, koji je medijima rekao da je bio veoma srećan kada ga je dobio.

“Bio sam povređen i razočaran kada mi ove godine nije poželela Dan braće. Zvao sam je kasnije u toku dana, ali je bila zauzeta poslom i zato nisam dugo pričao i prekinuo sam poziv. Nakon toga, blokirao sam je na Whatsapp-u.

“Mora da se osećala loše zbog toga što se dogodilo i zato je napisala pismo. Bio sam veoma srećan kada sam ga dobio“, rekao je uz osmeh prenos indianexpress

 

Pismo koje je pomoglo u njihovom pomirenju uskoro bi moglo da nađe mesto u Ginisovoj knjizi rekorda jer je najduže pismo ikada napisano pošto je Krišnaprija poslao molbu za isto.

(Zanimljivostidana.com)

Komentari / 0

Ostavite komentar