Tanja priznala: Nije sa Draškom, raskinuli virtualno

Pevačica Tanja Savić dotakla se afere "venčanica" kada je nedavno na društvenoj mreži Instagram okačila fotografiju sva u belom i označila Banjaluku, te su svi aludirali da se udala za gradonačelnika Draška Stanivukovića.

Zabava 26.06.2022 | 20:15
Tanja priznala: Nije sa Draškom, raskinuli virtualno

Ona je priznala da joj je cilj bio da poremeti javnost.

- Jeste bio cilj da poremetim celu javnost. Sve je bio marketing za moju novu pesmu. Sve radim u hodu, živim u trenutku, takva sam. I kad pitam nekog sa savet, poslušam, ali na kraju uradim kako ja želim. Jesu me novinari zezali, rešila sam da im malo uzvratim. Obukla sam venčanicu, probala da vidim kako je, pošto nisam nosila na svom venčanju, bilo je samo građansko venčanje, u crkvi se nisam venčala. Da ste me pitali da li priželjkujem to pre deset godina, rekla bih da, sada me je to prošlo. Mislim da sam prerasla to - ističe Tanja.

Tanja je u razgovoru priznala da više nije u kontatku sa Stanivukovićem i da su prekinuli odnos.

Tanja Savić
foto: Premijera vikend specijal

- Pozdravljam ovom prilikom Draška, nismo više u kontaktu! Raskinuli smo virtualno (smeh). Trajalo je sve to godinu dana. Da li smo se čuli taj dan kad sam okačila sliku u venčanici, bolje da ne pričam dalje... Uglavnom, kad imamo neku komunikaciju, to je u granicama kulture, ali prestali smo. Našao je on devojku već, sigurna sam, ali treba da ima svoj mir - otkriva Savićeva, pa dodaje:

Tanja Savić
foto: Premijera vikend specijal

- Lepo je imati nekog, a nemaš ga, i taj neko te uopšte ne smara, ne pravi ti tenziju, ne pravi ti pritisak, nije s tobom, a opet svi ti čestitaju. Interesantno, zaista. Nikome nisam zamerila ništa, prosto sam takva osoba, nemam to u sebi i nisam zlopamtilo. Sve ja to pustim neka ide kako ide, opet kažem, živim u trenutku - priča Tanja kroz smeh u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

(Kurir.rs)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

brecalo

26.06.2022 19:01

Placite oci moje lakse ce srcu biti Niko ne zali nas dvoje suze ce zaborav skriti????

ODGOVORITE
Name

djuro

26.06.2022 19:48

sacekajmo dok prodju izbori bit ce i svadbe!

Name

А све ми се чини

26.06.2022 19:19

Све се зна

ODGOVORITE
Name

Milojko

27.06.2022 11:57

Pitam se da li su ikada bili zajedno?

ODGOVORITE
Name

Bole

27.06.2022 13:01

Po čemu tebe smatraju lepom ? Po čemu tebe spominju? Izludiše nas , ostavi se ti mladih dečki i posveti svojim dvojici sinova , jer nemaju majku pored sebe od tvog preseravanja po novinama.

ODGOVORITE