Otkazan let Er Srbije na relaciji Beograd-London

 - Er Srbija je bila prinuđena da otkaže današnji drugi let između Beograda i Londona zbog smanjenog kapaciteta zemaljskog opsluživanja na aerodromu Hitrou.

Srbija 26.06.2022 | 16:40
Otkazan let Er Srbije na relaciji Beograd-London

Kako je saopštila Er Srbija, to je drugi let iz Londona koji su morali da otkažu u poslednja dva dana iz istih razloga, po dobijanju informacije sa aerodroma Hitrou.

"Nadležne službe Er Srbija neprekidno rade na zbrinjavanju svih putnika sa tih letova, pre svega preusmeravanjem na kasnije ili alternativne letove, odnosno obezbeđivanjem hotelskog smeštaja. Za to vreme, Er Srbija se trudi da se za putnike obezbedi osveženje, kao i pravovremeno informisanje. Kompanija angažuje i dodatne resurse da bi se unapredila podrška putnicima", navedeno je u saopštenju.

Er Srbija je angažovala neophodno ljudstvo i avione iz svoje flote i bila je spremna da u punom kapacitetu obavi saobraćaj na vreme i u skladu sa planiranim redom letenja, kažu u toj avio kompaniji.

Međutim, Er Srbija "ne može da utiče na spremnost aerodroma sa kojih i na koje leti, pa je stoga i pored dobre pripremljenosti nacionalne avio-kompanije ovaj let morao da bude otkazan".

(Tanjug Foto: Tanjug/Arhiva) 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

mislim

26.06.2022 19:18

Ko leti za moskvu imace problema.

ODGOVORITE
Name

Odjednom

27.06.2022 07:05

Kazu da i u nekim drugim evropskim gradovima, aerodromi kubure sa osobljem.

ODGOVORITE