Seka Aleksić snimila spot u kadi pokojne Jovanke Broz

Pevačica Seka Aleksić nedavno je objavila album "Bioskop", a sada je publici rešila da predstavi i novi spot, za pesmu "Luda glava". Ono što je posebno u ovoj priči jeste da je kadrove za isti snimila, ni manje ni više, nego u Plavom vozu.

Zabava 23.06.2022 | 18:13
Seka Aleksić snimila spot u kadi pokojne Jovanke Broz

- Što se tiče mog iskustva sa snimanja spota "Luda glava" mogu samo da kažem da sam očarana Plavim vozom. Prelepo je iskustvo bilo ležati u krevetu Jovanke Broz, sedeti na fotelji na kojoj je ona sedela i šminkala se, u fotelji u kojoj je Tito sedeo i brijao se - priča Seka i nastavlja:

- Iskustvo je fenomenalno i mnogo sam srećna što sam baš ja imala tu priliku da zabeležim i snimim te kadrove tamo. Nadam se da ću u neko skorije vreme imati priliku ponovo da posetim Plavi voz. Organizovala sam se sa društvom i ljudima bliskim meni, pošto kad su čuli priču koliko je sjajno i divno, poželeli su da odu kao turisti, tako da ću imati jednu grupicu prijatelja koje ću da odvedem tamo kao turiste da to sve pogledaju.

Kako spot izgleda, pogledajte u nastavku:

(Telegraf.rs)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Šta

24.06.2022 11:38

Dodje,u ovaj narod.?Gdje sve ne snimaju spotove.Skidaju se goli,krebeče se,odlaze na daleke destinacije,daju ogroman novac,da se sve to realizuje.Ustvari ugadjaju sebi,da bi pljačkali nas sirotinju.A,pjesme su im dno dna.Dok je svirao Južni vetar,spotovi tako prosti,a pjesme i nakon toliko godina sluša današnja omladina.Dobre,stare osamdesete.Nikada se više nece ponoviti

ODGOVORITE