Jutarnji poljupci su najbolji: Ovim rečima Brus Vilis čestitao rođendan supruzi!

Snimci sa Instagrama, koji prikazuju Brusa Vilisa (67) kako ljubi i mazi vrat supruge Eme Heming, a koja je napunila 44 godine, brzinom munje su obišle planetu. Čulo se i kako slavni glumac tiho izgovara: "Jutarnji poljupci za rođendan su najbolji"!

Zabava 22.06.2022 | 20:34
Jutarnji poljupci su najbolji: Ovim rečima Brus Vilis čestitao rođendan supruzi!

Brus Vilis se povukao iz glume nakon što mu je dijagnostikovana afazija, a njegova supruga i deca ga svakog momenta obasipaju ljubavlju i pažnjom. Danas je ova velika filmska zvezda uzvratila dugogodišnjoj životnoj partnerki morem poljubaca, a slavni glumac je pripremio i poklon za Emu.

Brus VilisFOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Svet su raznežile fotografije na kojima se vidi kako Brus grli suprugu i obasipa je poljupcima u vrat dok ona sijala od sreće na svoj poseban dan.

Ema je u tekstu koji je napisala preko snimka napisala: „Jutarnji poljupci za rođendan su najbolji“, dodajući da je snimak načinjen u 6:19 ujutro. Brusovo lice je nakratko bilo vidljivo i na početku snimka preko kojeg je napisala: 'Voljena sam.'

Brus Vilis
FOTO: PRINSKRIN INSTAGRAM

Ranije ove godine je obelodanjeno da Brus ima moždano stanje koje se zove afazija, a koje uzrokuje pogoršanje jezičkih sposobnosti. Nakon što je porodica izašla u javnost sa vestima o Brusovom penzionisanju, fanovi su pohrlili na društvene mreže da podele svoju ljubav prema ikoni filmova „Umri muški“.

Njegova porodica je sada fokusirana na čuvanje optimističnih uspomena koje su u stanju da stvore zajedno, kao što je Emin rođendan i rođendan ćerke Mejbl koja je napunila 10 godina prvog aprila.

„Ema je posebno zahvalna za ćerke koje deli sa Brusom. Svi su fokusirani na sve srećne trenutke koje mogu da podele“, kaže njihov dobar prijatelj.

Brus Vilis, Demi Mur, Ema Heming
FOTO: INSTAGRAM

(Kurir.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar