Tužilaštvo: Muamer Zukorlić preminuo prirodnom smrću

- Više javno tužilaštvo u Novom Pazaru saopštilo je danas da je obdukcionim nalazom utvrđeno da je lider Stranke pravde i pomirenja Muamer Zukorlić umro prirodnom smrću koja je nastupila kao posledica naglog pogoršanja funkcije i prestanka rada srca.

Srbija 14.06.2022 | 13:20
Tužilaštvo: Muamer Zukorlić preminuo prirodnom smrću

Više javno tužilaštvo je, kako se navodi u saopštenju, postupajući po krivičnoj prijavi koju je podneo njegov sin Usame Zukorlić protiv NN lica zbog krivičnog dela teško ubistvo, odredilo ekshumaciju radi obdukcije posmrtnih ostataka tela kao i hemijsko-toksikološku analizu bioloških ostataka u cilju uvažavanja uzroka smrti muftije.

U saopštenju se navodi da je juče Zavod za sudsku medicinu u Nišu dostavio Višem javnom tužilaštvu u Novom Pazaru objedinjeni nalaz i mišljenje zajedno sa nalazom i mišljenjem Zavodom za zdravstvenu zaštitu radnika Novi Sad u kojem je navedeno da izmerene vrednosti koncentracije toksičkih metala i metaloida u uzorcima se nalaze u okviru normalnih vrednosti za ove vrste uzoraka i ne predstavljaju neposredan ni posredan uzrok akutne i hronične intoksikacije i time nisu uzrok smrti Zukorlića.

U saopštenju se dodaje da je "uzimajući u obzir celokupnu medicinsku dokumentaciju sada pokojnog Muamera Zukorlića i obdukcioni nalaz, smrt prirodnog porekla te da je nastupila kao posledica naglog pogoršanja funkcije i sledstvenog prestanka rada srca na terenu od ranije prisutnog teškog i progresivnog oboljenja srca".

(Tanjug Foto: Arhiva/Tanjug) 

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

WUK

14.06.2022 11:46

Neka je njemu laka zemlja. A Sin sto je htjelo MACEHU u problem da uvali. Neka ga bude sramota. Sve je islo da se ELMA OCRNI.

ODGOVORITE
Name

Mitar

14.06.2022 13:55

Nije lako opsluživati jednu a kamoli tri žene tako da je muftija svoje odmuftijo... ???

Name

Nemoj Mitre

19.06.2022 07:10

Pokazivanje malo postovanja ne bi bilo na odmet.

Name

Re re

17.06.2022 17:57

Prirodno nakon vakcine kojom su ga ucijenili.

ODGOVORITE