Danas Đani ženi sina Miloša: Venčanje u Hramu Sv. Save na svadbi pola estrade!

Pevač Radiša Trajković Đani i Slađana Trajković danas je oženio sina Miloša. Mladenci su pred porodicom i prijateljima po drugi put reći sudbonosno "da".

Zabava 13.06.2022 | 20:37
Danas Đani ženi sina Miloša: Venčanje u Hramu Sv. Save na svadbi pola estrade!

Nina i Miloš Trajković, stariji sin Đanija i Slađe Trajković, zavetovali se pred Bogom u Hramu Svetog Save, a gala venčanje za 500 zvanica organizovaće u jednom prestoničkom hotelu.

Đani Trajković, Miloš Trajković, venčanje
FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ
 

Nina, koja se nedavno porodila, obukla je provokativnu venčanicu, sa izrezom do butina, a veo joj se vukao do zemlje. U ruci je držala buket od belog cveća, dok je joj je kosa bila puštena i padala je niz ramena.

Nasmejana i raspoložena pozirala je pred sedmom silom, a u jednom trenutku je sevnula i gola butina.

Mladenci i svatovi stigli su pred Hram Svetog Save u velikoj koloni luksuznih kola, a na čelu su bili Đani i Slađa.

Mladenci su ušli u Hram, držeći se za ruke, a Miloš je u naručju nosio njihovo sina i počelo je crkveno venčanje. Nina i Miloš su se zavetovali na večnu ljubav, a poljubac pošto ih je sveštenik proglasio mužem i ženom bio je strastven.

Među najveselijima bila je svekrva Slađa, koja je odmah ispred Hrama počela sa veseljem.

- Uzbuđeni smo, jako se radujemo, sve je spremno za veselje. Trema uvek postoji, pogotovo danas, ovo je prvo pravo veselje u našoj porodici. Mladenci su srećni i euforični. Upravo krećemo ka Hramu Svetog Save i planiramo da slavimo čitavog dana - rekla je ona.

Nakon crkvenog venčanja u Hramu Svetog Save, oni su se uputili ka jednom hotelu u Beogradu gde će se održati gala proslava za 550 zvanica i gde se okupilo pola estrade!

Pevačica Indi Aradinović došla je sa dečkom, pevačica Vanesa Šokčić, Zlata Petrović sa sinom Jovan Pejić, Goca Božinovska, Uroš Živković, Slađa Alegro sa suprugom, Zorica Brunclik sa Kemišom i porodicom, MC Stojan, Borko Radivojević, Boban Rajović, Saša Matić, Jana.

(Kurir.rs Foto: Nemanja Nikolić)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Mm

13.06.2022 19:47

Neka im je,srecno i dugovječno.

ODGOVORITE