U Vladi dokazali da ne vladaju nego falsifikuju?!

Pokušajem demantija u Vladi, odnosno u Ministarstvu za evropske integracije i u Predstavništvu Republike Srpske su pokazali da ne vladaju nego se bave falsifikovanjem svega i svačega.

Republika Srpska 08.06.2022 | 20:06
U Vladi dokazali da ne vladaju nego falsifikuju?!

U Vladi Republike Srpske, tačnije u Ministarstvu za evropske integracije i međunarodnu saradnju i Predstavništvu Republike Srpske u Austriji, danas su se pokušali da "poprave" činjenice nakon našeg teksta , gdje smo dokumentovali da Predstavništvo Republike Srpske u Beču nema prostorije u tom gradu što je pisalo i na zvaničnom sajtu i da Mladen Filipović, zadužen za rad tog predstavništva, poslove, tvrde naši građani koji žive i rade u Beču, obavlja po restoranima i kafićima...

Nakon naše vijesti iz Vlade u popodnevnim satima je stiglo saopštenje u kome su iz Vlade pokušali da demantuju iznesene činjenice i to tako što su sa sajta Predstavništva Republike Srpske, ali i Vlade uklonili sporni tekst koji je glasio:

"Poštovani posjetioci, obavještavamo vas da se predstavništvo trenutno seli na novu adresu. O novoj lokaciji bićete blagovremeno obaviješteni putem našeg sajta. Do tada smo za sve upite dostupni putem naše e-mail adrese i telefona".

Obavještenje o selidbi Predstavništva na novu adresu danas je uklonjeno sa sajta.

I to  nije sve

Takođe su naveli adresu Predstavništva gdje su navodno kancelarije (Albertgasse 35, 1080 Beč), u kojima će se večeras prikazati i premijera  dokumentarnog filma "Jeni - malo svjetlo sa zapada", reditelja Slobodana Simojlovića.

Na toj adresi nalazi se konferencijski prostor, koji je prilagođen za različite potrebe i skupove, pa i za projekciju navedenog filma, što se i vidi na fotografiji.

Ako je i od Vlade stvarno je jadno i bolje bi bilo da povedu računa kuda idu, ne mala, budžetska sredstva građana Republike Srpske, a možda je i vrijeme da podnesu i izvještaj o radu predstavništava Republike Srpske u svijetu i o efektima njihovog postojanja.

Pokušajem demantija u Vladi, odnosno u Ministarstvu za evropske integracije i u Predstavništvu Republike Srpske su pokazali da ne vladaju nego se bave falsifikovanjem, očito, svega i svačega.

(BN)

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

I ovo u ime

08.06.2022 18:40

Naroda. Kada se ovako napdne, odma psenica i kukuruz bolje narastu, plus honorarni kriminalno-novinarski prihodi ... Dok veca banda ne pozanje i ne polupa ...

ODGOVORITE
Name

Semberci

08.06.2022 18:41

Od radnika preko izdajnika do bandita ... Srp i cekic, klasika ... Goli otok za celne uglavnom politivare i novinare ... Za primjer ostalima ... Dosta je se Semberija iskvarila ...

ODGOVORITE
Name

BOY

08.06.2022 18:42

Ko vjeruje ovim vladajućim taj ima ozbiljnih problema i pod hitno se obratiti psihijatru.

ODGOVORITE
Name

Tatar

08.06.2022 18:53

E domišljato nema šta Čuj seli se na drugu adresu.Neverovatno je kakve ljude imamo i nadamo se napretku

ODGOVORITE
Name

Jovan

08.06.2022 19:29

Može im Špirić izdati prostor.

ODGOVORITE
Name

Perica

08.06.2022 21:09

Izgleda da trenutno vlada su samo konobara, konobarice i pjevače a kao savjetnice harmonikaše. Dobar organizacija....

ODGOVORITE
Name

Neshvaćen

08.06.2022 21:28

Zato je Klokić u Prnjavoru otvorio kafe-restoran Havana.

ODGOVORITE
Name

Q

09.06.2022 04:10

Ništa neobično od organa koji sebe naziva "vlada" a koji funkcioniše kao mafija.

ODGOVORITE
Name

Fenix

09.06.2022 05:05

Za sve je kriva stranačka podjela funkcija i resora,stranačko upravljanje i držanje u šaci preko vd direktora u nedogled ili prikrivanju afera i lopovluka u zamjenu za poslušnost. Odavno bi potonuli ovakvim vladanjem ali tu je lova od akciza,pdv a ,raznih poreza ,državna preduzeća .... lova koja pada sa neba ,nemoraš zasukati rukave pa obstaju.

ODGOVORITE