Posjeta Lavrova planirana, ima nekih drugih problema

- Poseta ministra spoljnih poslova Rusije Sergeja Lavrova je planirana, ustanovljeno je kako bi trebalo da izgleda, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić, ali ponovio je da oko te posete ima nekih "drugih problema" te da će u roku od dva dana obavestiti javnost o tome.

Srbija 03.06.2022 | 16:54
Posjeta Lavrova planirana, ima nekih drugih problema

On je tako odgovorio na novinarsko pitanje - da li izjava Marije Zaharove, da će Lavrov posetiti Srbiju 6. i 7. juna, znači da su otklonjene "peripetije" oko njegovog dolaska, budući da je sam Vučić rekao da ta poseta "nije sigurna".

Vučić je novinarima u Vranju rekao da je video u jednom od tih medija naslov koji kaže da je Zaharova negirala nešto što je on rekao, a to nije tačno.

"Još jedna u nizu laži. Naravno da su posetu planirali, ustanovili kako bi trebalo da izgleda, a ja sam govorio o drugim stvarima. Videćemo, obavestićemo vas u roku od dva dana", rekao je Vučić.

Na institiranje novinara na pitanjima o dolasku Lavrova, Vučić je odgovorio:

"Da li stvarno mislite da sam toliko glup ili nepismen, pa me potcenjuete... Znači da postoji nešto što ja znam, a vi ne znate. Zato vam kažem, strpite se, dan, dva, moguće da sve bude u redu, a moguće da ne bude. Sve je zakazano, kada je sa Selakovićem, gde sam ja na večeri, gde je poseta groblju... To je sve u redu, ali ima nekih drugih problema", rekao je Vučić.

Na pitanje da li bi to moglo da ugrozi posetu nemačkog kancelara Olafa Šolca, odgovorio je:

"Ništa ne isključujem".

(Tanjug Foto: Printscreen/Pink/Novosti) 

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Vučko

03.06.2022 15:31

Ma kakav nesporazum, otkud to... Nasuo ja Lavrovu 5 litara prepečenice, srbijanske od čačanki, boli glava... Kaže on, neću džaba, ja bih da platim. Pa, dobro, eto simbolično 100 dinara. Dobro, kaže Lavrov, naspi mi za 500 dinara... Eto tu se još malo koškamo...

ODGOVORITE
Name

Advokat

03.06.2022 15:34

Zemlja panjeva

ODGOVORITE
Name

ISTINA

03.06.2022 16:24

Upitan je prelet aviona od Moskovskog aerodroma Šermetovo do Surčina u Beogradu, Mađarska ne pravi problem, ali Slovačka i Poljska ne odlučuju u svoje ime...

ODGOVORITE
Name

Tortiljo

03.06.2022 19:33

Istina je da je i Madjarska zatvorila vazdusni prostor,sve sto je pod NATO kontrolom je vazdusni prostor zatvoren.

Name

Stanko

03.06.2022 17:51

Srbiji je mjesto u EU .Rusija je granica Istoka.Rusija i Turska..Ja krivim Ukrajinu sto je dozvolila da se u njena unutarnja pitanja mijesaju i Amerikanci a i Rusi.Ukrajina je trebala biti neutralna ali da se ugleda na propise EU koji su daleko ispred propisa Istoka..Istok je brutalan.

ODGOVORITE