Ovacije i aplauz za Konstraktu u polufinalu (VIDEO)

Konstrakta, predstavnica Srbije na ovogodišnjoj "Evroviziji" koja se održava u Torinu, nastupila je u drugom polufinalu takmičenja.

Magazin 12.05.2022 | 21:31
Ovacije i aplauz za Konstraktu u polufinalu (VIDEO)

Predstavnica Srbije izvela je pjesmu “In Corpore Sano” treća po redu, odmah poslije Majkla, predstavnika Izraela na “Evroviziji”, a zvučala je odlično, dok smo imali prilike da vidimo sve ono što je sa timom najavljivala prethodnih nedjelja.

Cijela arena je tapšala i pjevala u glas sa Konstraktom, a na njenom licu se, na kraju nastupa, vidjelo da je zadovoljna performansom.

Konstrakta je bila bez greške, a kasnije u toku večeri ćemo saznati da li će se plasirati u finale festivala, koje se održava u subotu, 14. maja.

Večeras, baš kao i u prvom polufinalu, deset zemalja se bori za plasman u finale. Konstrakti kladionice, na dan polufinala u kom učestvuje, predviđaju 10. mjesto u finalnoj večeri.

Konstrakta, iliti Ana Đurić, danas je istakla da je uzbuđena zbog takmičenja.

– Gorim! Ipak, savladamo se nekako kad krene pjesma. Zadovoljna sam što je usvojeno sve što smo predložili i to je maksimum koji smo mogli da izvučemo iz ovih uslova – rekla je Konstrakta.

(Blic)

 
 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Sve je to dno od muzike

12.05.2022 20:17

Cjela evrovizija je dno od muzike. Rjetko koja pjesma da se može poslušati dva puta. Samo vizuelni efekti, kostimi i šou a muzika katastrofa.

ODGOVORITE