Tviter će za obične korisnike uvijek biti besplatan

Najbogatiji čovek na svetu Ilon Mask izjavio je da će Tviter uvek biti besplatan za obične korisnike, ali da bi moglo da dođe do promene u cenama za komercijalne i državne korisnike.

Svijet 05.05.2022 | 16:30
Tviter će za obične korisnike uvijek biti besplatan

"Tviter će uvek biti besplatan za obične korisnike, ali će doći možda do manje promene u cenama za komercijalne i državne korisnike", naveo je novi vlasnik Tvitera Mask.

Iz kompanije Tviter odbili su da komentarišu bilo šta na ovu temu, nakon što ih je kontaktirao Rojters.

Mask je počeo sa predlozima o promenama na Tviteru prošlog meseca.

Nakon što je dodao ovu društvenu mrežu na listu kompanija koje poseduje, Mask je rekao da je želeo da poboljša platformu sa novim opcijama, da promeni određene algoritme, izbaci botove i verifikuje svačiji nalog.

Prošlog meseca, pre nego što je postigao dogovor o kupovini Tvitera, Mask je predložio nekoliko promena u usluzi premijum pretplate Tviter Blu, uključujući smanjenje cene.

On je, takođe, u ponedeljak izjavio da će načiniti transparentnim način na koji se promovišu ili degradiraju određeni tvitovi, kao i da će učiniti da Tviterov softver bude dostupan za javnu kritiku.

(Tanjug/ foto: Getty Images)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Šta Reći

05.05.2022 14:57

Vidi se da je duša od čoveka, još da nama, običnim Ljudima, udjeli po koji milončić, da možemo kockati kod naših patriota, vlasnika kladionica i kockarnica ! To bi bio spas za posrnulu privredu !

ODGOVORITE
Name

Re

05.05.2022 17:30

Racku obični,ništa drugo...i on i svi milijarderi,ne bitno na naciju,jer pored miliona gladne i sirote djece,oni "plivaju"u bogatstvu. Hoću da kažem-nahranite tu gladnu djecu, *ebeš twiter

Name

@Re

05.05.2022 18:08

Djeci treba da hrane njihovi roditelji, a ne bilo ko drugi - bio milijarder ili ne. Na svijetu ima mnogo sirotinje upravo zbog takvih kao sto si ti koji smatraju da je njihovu djecu neko drugi duzan da hrani. Svakome ko se nasao u nevolji treba pomoci, ali oni koji nemaju hljeba da jedu a radjaju po desetoro djece, e takvima treba oduzeti djecu i dati ih na usvajanje. Zato najvise gladnih ima u Africi, Aziji i na Balkanu jer smo mi narodi koji ne razmisljaju ni o cemu i navikli su da cekaju da im neko nesto da umjesto da sami sebi obezbjede pristojan zivot. Posle vam kriv neki Elon Musk sto je bogat...

Name

Za @re

05.05.2022 19:13

Ne, puno griješiš svojim sebičlukom( ti si od onih koji samo gledaju sebe i svoju korist). Za razliku od tebe, ja svoju djecu hranim bez pomoći drugih (dok rukama svojim mogu pošteno zaraditi). Ne tražim milostinju ni od koga. A tebe bih pitao da si se rodio u Africi,gdje nema zrna pšenice..itd,da li bi takav komentar pisao. Upravo zbog takvih i takvog sebičluka i jest ova planeta otišla u qrac. Vjerovatno imaš isto mišljenje i za ruske oligarhe..(nek se kupaju u svom bogastvu,za razliku od sirotinje...) (PS. Teško se tvojim roditeljima,braći i sestrama /ako ih imaš/ takvim razmišljanjem)

Name

DA

05.05.2022 19:16

Naravno, kada bi neki Milijarder podijelio milijarde sirotinji i gladnima, automatski bi to izazvalo veliku inflaciju, taj novac bi izgubio vrijednost ! Ako je konzerva ribe 1 euro, u ovoj situaciji skočila bi na 10-20-50.....! Naj prostije objašnjenje je, da novac ne može imati onaj ko ga nema !

Name

BOB ROCK

05.05.2022 22:06

Ne koristim tviter, al u ime onih koji koriste veliko HVALA, 250 milijardi dolara teški čoveče, porodica Dodik može prodati čitavu RS neće toliko imati i mene to raduje

ODGOVORITE