Kompanija m:tel donirala televizore OŠ "Branko Radičević" u Banjaluci

Kompanija m:tel donirala je Osnovnoj školi „Branko Radičević“ televizore neophodne za realizaciju nastave. Ova kompanije ne krije zadovoljstvo, jer pomaže razvoju obrazovanja.

Republika Srpska 04.05.2022 | 14:58
Kompanija m:tel donirala televizore OŠ "Branko Radičević" u Banjaluci

U vremenu kada se suočavamo sa padom nataliteta, Osnovna škola „Branko Radičević“ Banjaluka ove godine u prvi razred upisuje devet odjeljenja. Zbog toga je kompanija m:tel odabrala ovu školu za vrijednu donaciju, kako bi učenicima rad i boravak u školi bio lakši.

„Mi smo pomogli donirajući televizore koje je škola tražila, koji su bili potrebni. Pomogli smo i uvođenjem Wi-Fi mreže, kako bi đaci imali najmoderniju nastavu. Ja kao direktorka obećavam da će ova škola koja vrvi od đaka imati svaku potrebnu pomoć“, kazala je Jelena Trivan, generalna direktorka kompanije m:tel.

Direktor škole ističe da je kompanija m:tel i prije bila tu za školu i njene učenike, a ovo nije prva donacija.

„Ovo je škola sa 1870  učenika raspoređenih u 75 odjeljenja. Za nas će ova donacija biti od velikog značaja pogotovo u razrednoj nastavi, jer je potrebno da se sadržaji prikažu i na drugi način, da nastava bude zanimljivija, a da bi takvo nešto imali m:tel nam je pomogao“, kazao je Siniša Rendić, direktor OŠ „Branko Radičević“.

Članovi likovne sekcije Osnovne škole „Branko Radičević“ poklonili su mali znak pažnje direktorki kompanije.

(BN)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

ćorak

04.05.2022 13:53

Kakva sramota dok nam političari voze blindirana vozila sa ogromnom pratnjom i sa savjetnicima koji nema ni kineski presjednik mi se hvalimo sa donacijom par televizora sram vas bilo 21 stoljeća.

ODGOVORITE
Name

Vauuu

04.05.2022 15:26

Mazanje ociju narodu!A milionski dobit imaju.

ODGOVORITE