Bolest se vratila, moraću ponovo na terapije

Srpski trener Siniša Mihajlović najavio je da se vraća u bolnicu na novu rundu liječenja zbog novih problema sa leukemijom za koju se mislilo da je pobijedio prije dvije godine. Јoš je neizvjesno koliko će vremena treneru Bolonje biti potrebno za novi oporavak.

Fudbal 26.03.2022 | 14:27
Bolest se vratila, moraću ponovo na terapije

Italijanski mediji pišu da je Mihajlović na konferenciji za medije, djelovao spokojno i samouvjereno, a između ostalog se i našalio rekavši: "Ova bolest je zaista hrabra da se vrati i bori se sa mnom".

- Moram ponovo da odsustvujem, nadam se da ću ovog puta biti manje odsutan sa terena. Bolest se vratila, moram da stanem sa poslom kako bih prošao novu rundu liječenja. Bolest je očigledno hrabra, kada je odlučila da se vrati. Za razliku od prošlog puta, sada sam mnogo spokojniji. Znam šta moram da radim i sada je situacija mnogo drugačija nego tada. Moram ponovo da budem hospitalizovan - rekao je Siniša Mihajlović tokom kratke konferencije za novinare.

Na društvenim mrežama su se odmah potom pojavile brojne poruke podrške Mihajloviću od pojedinaca do klubova i sportskih organizacija uz konstataciju da je ovo vrlo tužna vijest ali i uz pokliče Mihajloviću da izdrži i u ovoj borbi.

Srpskom stručnjaku leukemija je prvi put bila dijagnostikovana prije dvije i po godine kada se uhvatio u koštac sa tom nedaćom i uspješno prošao kroz ciklus liječenja.

(RTS)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Ilija

26.03.2022 13:55

Baš mi ne žao ali Miha je pravi borac nadam se da će i u ovoj bitci izaći kao pobednik. . Miha samo napred uz tebe smo.

ODGOVORITE
Name

BOB ROCK

26.03.2022 14:48

Puna podrška legendi, al realno imaš sreću što se liječiš u Italiji, da de liječi naš najbolji zdravstvenih sistem, davno bi bio pokojni

ODGOVORITE