Ukrajinska vojska: Donjeck pod udarom granata

Ruske snage neprekidno granatiraju kontaktnu liniju u zoni Operacije združenih snaga u Donjeckoj oblasti, saopštio je na Telegramu načelnik Regionalne vojne uprave Donjecka Pavlo Kirilenko, prenosi Ukrinform.

Svijet 26.03.2022 | 13:08
Ukrajinska vojska: Donjeck pod udarom granata

Ukrajinski vojni zvaničnik tvrdi da je Rusija unutar industrijskog mesta Avdivka koristila fosfornu municiju. Pod teškim granatiranjem je, kako kaže, i predgrađe Torecka.

Pričinjena je materijalna šteta, oštećene su trafo-stanice, a prikupljaju se informacije o eventualnim žrtvama.

Juče je od minobacačke vatre na izlazu iz Marinike poginula jedna osoba, kaže Kirilenko i dodaje da se nastavlja evakuacija civila iz naselja na liniji fronta.

(Ukrinform) 

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Predator

26.03.2022 12:34

Uskoro konacno oslobadjanje od nacista

ODGOVORITE
Name

Re

26.03.2022 20:14

Nacisti uvjek napadaju i okupiraju tudje zemlje

Name

Bl

26.03.2022 13:19

Mi smo jako čudan narod. Samo volimo da čujemo vidimo ili pročitamo ono što nama odgovara. U dva navrata sam preko ovog portala pokušao poslati poruke a tiču se obraćanje pažnje na istorijske činjenice. Možda to nekom nije odgovaralo pa sam bio uskraćen da mi drugi čuju to jest da pročitaju moj komentar. Ne morate nije ovaj put objaviti. Bitno je da ćete vi pročitati a ja ponovo ponavljam da je blizu svemu ovome kraj jer je Amerika ostvarila svoj cilj da primora Evropu da od nje kupuju energente i da od njenih kompanija ubuduće nabavljaju oružje i poslije toga više nemaju interesa da se konfrontiraju sa ostalima. A što se tiče Rusije ona je ostvarila svoj cilj zaštitom svojih južnih granica vraćanje svog uticaja na taj prostor pokušaj pranja obraza za ovakav korak i to bi bilo to. Ako hoćete objavite ovo ako ne ja opet zadovoljan.

ODGOVORITE
Name

ReBl

26.03.2022 15:16

Koliko su Evropljani lud narod Rusija oa slusaju Ameriku radije se isclaniti iz Nata a uzimati jeftiniji gas od Rusa

Name

Đ. B.

26.03.2022 15:26

A ti si mi opet važna faca pa će svijet propasti ako ne pročita šta misli jedan umišljeni amater.

Name

Sto da ne

26.03.2022 17:32

Ko ce se osclanit iz nata nema tolkih budala ko je pod ruskom cizmom zna kako je, imaju oni para za gas i ostalo nebrinem ja za njih

Name

He He

26.03.2022 20:11

Imaju para zato što naštampaju, zato i jeste ovo sranje ,niko više ne vjeruje u papiriće ,vidiš da se konfiskuju nekretnine !