Virus korona je bio profitabilan za bogate ljude

Profesor doktor Branislav Nestorović, koji od početka nastanka virusa korona govori da je kao i svi drugi virusi, gostujući u rubrici „Bez uvijanja“ jutarnjeg programa BN TV rekao je da je moguće očekivati i priču o novom talasu i primanju novih doza vakcine. Dodaje da za skoro svaku bolest postoje odlični lijekovi koji se mogu pronaći u prirodi.

Republika Srpska 22.03.2022 | 11:21
Virus korona je bio profitabilan za bogate ljude

„Ja bih rekao ne da je kao svi drugi nego da je i malo slabiji izgleda. Da nije bio „pr tima virusa“ ne bi bilo ovako. Tokom dvije godine to bi prošlo kao i svaka epidemija“, ističe Nestorović.

Na pitanje da li je za izmaku virus korona, Nestorović odgovara:

"Nisam baš siguran da neće pokušati da ga povrate iz mrtvih na jesen. Već postoje priče da će na jesen morati da se primi četvrta doza vakcine."

Virus je, jasan je Nestorović, bio profitabilan za grupu bogatijih ljudi.

Poslije kovida 19 ljudi su se najviše žalili na zamaranje, a doktor naglašava da sve teže infekcije ostavljaju taj efekat, jer oštete ćelije, a to je karakteristično i za druge bolesti.

Sve bolesti ostavljaju depresiju iza sebe, pa tako i kovid, i ta depresija može da traje jako, jako dugo, kaže poznati pulmolog.

Prof. dr Nestorović svojim pacijentima savjetuje da puno uzimaju tih aksioksidanasa.

-Nekako taj N-acetil cistein se izdvojio, on je za iskašljavanje, međutim nije tako dobar za iskaljavanje, ali je izuzetan aksioksidans. Takođe je odličan kvercetin – prirodna materija koja se nalazi u kori crnog luka i u košpicama crnog grožđa, ima ga praktično u svom povrću. Ako jedeš puno povrća i on je odličan.  

-Kada me pacijenti pitaju zašto se ne koristi prirodni načini liječenja ispričam im jedan slučaj:

Dva palestinca su radili u izraelskim laboratorijama i otkrili da crna zova ima fantastične efekte na razne virusne infekcije. Zatim su uradili seriju studija i na kraju su shvatili da od njega ne možeš da napraviš lijek, ne može da se patentira, jer sve što je prirodno ne može da se registruje i patentira. A čim ne može da se patentira tu nema zarade. Eto odgovora.

Poslušajte mnogo zanimljivih i korisnih savjeta koje je prof. dr Nestorović dao u rubirici „Bez uvijanja“ u sljedećem videu.

(BN)

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Advokat

22.03.2022 11:24

Sve je profitabilno za bogate ljude. Zato i jesu bogati

ODGOVORITE
Name

Nole

22.03.2022 12:28

Gospodin covjek,ostao dosljedan,kao i Nole.Sve ostalo strpati u zatvor zbog zlocina nad stanovnistvom...

ODGOVORITE
Name

1234567

22.03.2022 13:51

Malo im Putin poremeti koncept ali se znalo da se nesto mora desiti da sprijeci taj cirkus od virusa i zamlacivanje narodnih masa...

ODGOVORITE
Name

re 1234567

22.03.2022 18:11

pa sto putin nije drugacijim sredstvima sprijecio

Name

RE RE 1234567

22.03.2022 18:54

NIJE TEBE PITAO...

ODGOVORITE
Name

re RE RE 1234567

22.03.2022 22:06

eto i da ga je pitao naso bi neko bolje normalnije obrazlozenje nego tvoje.Putinima svoje naucnike stavi ih kraj sebe i da izjavu koju ti ocekujes bez da se ubija narod.

Name

Nirvana

23.03.2022 07:01

Maska zivota.

ODGOVORITE