Obeleženo 3 godine od smrti Šabana Šaulića!

Pevač Šaban Šaulić, kralj narodne muzike, izgubio je život u saobraćajnoj nezgodi pre 3 godine. Danas je održan trogodišnji pomen, na Novom groblju u Beogradu.

Magazin 17.02.2022 | 17:32
Obeleženo 3 godine od smrti Šabana Šaulića!

Na pomenu su se pojavili supruga Goca, ćerka Sanela sa suprugom kao i Ilda Šaulić sa suprugom. Goca i Sanela bile su neutešne. Sanela je klekla na očev grob i milovala ga dugo, a Šabanova udovica je drhtala i trudila se da suzdrži suze, ali se rasplakala.

Sanela je ostavila upaljenu cigaretu na očevom grobu.

Šaban Šaulić, Trogodišnji pomen
FOTO: KURIR/A.PANIĆ

Na pomenu je došlo do neprijatne situacije kada su od upaljenih sveća i cigareta na Šabanovom grobu počeli da gore venci. Pribranom reakcijom njegove ćerke Sanele, haos je sprečen.

Na groblju se pored porodice, pojavila i Ildina kuma Dajana Paunović koja je imala reči utehe za Gocu. Pojavili su se i kumovi, Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš, harmonikaš Mirko Kodić, načelnik klinike na Dedinju, Milovan Bojić, pevač Hasan Dudić, kompozitor Damir Handanović, pevač Saša Matić.

Šaban Šaulić, Trogodišnji pomen
FOTO: KURIR/A.PANIĆ

Šabanova sestra nije mogla da se obuzda, plakala je i narikala, pa je Goca pokušala da je umiri.

Šaban Šaulić, Trogodišnji pomen
FOTO: KURIR/A.PANIĆ

Na vencu Šabanove udovice stoji posveta: S ljubavlju, tvoja Goca. Šabanova udovica se na kraju obratila svima i zahvalila.

U dnevnoj štampi osvanula je čitulja Šabanu Šaulić, od njegovih najbližih. "Naš voljeni suprug, otac, deda i tast, zauvek u našem srcu, s ljubavlju te čuvaju tvoji Goca, Mihajlo, Sanela, Ilda, Luka, Una, Ema, Bata i Bojan" - piše u čitulji.

(Kurir.rs)

 

Komentari / 0

Ostavite komentar