SAD: Šest članova porodice izbodeno nožem na spavanju

 - Muškarac koji je danas ranio nožem šest članova porodice dok su spavali u kući u američkom gradu Filadelfiji, uhapšen je u blizini, saopštila je policija.

Svijet 11.02.2022 | 18:25
SAD: Šest članova porodice izbodeno nožem na spavanju

Kako je navedeno u saopštenju, policija je intervenisala oko četiri sata ujutro i zatekla šest osoba sa ubodnim ranama, a sve žrtve su starosti od 26 do 57 godina, prenosi AP.

Tri žene su prevezene u bolnicu u kritičnom stanju, dok su dva muškarca i žena u stabilnom stanju, saopštila je policija.

Među najteže povređenima bila je četrdesetdevetogodišnja žena za koju policija tvrdi da je više puta ubodena nožem u vrat, glavu i leđa.

Osumnjičeni napadač, kojeg je policija opisala kao dvadesetdevetogodišnjaka koji je živeo u toj kući, pronađen je obliven krvlju sa posekotinama na rukama nekoliko blokova dalje, nakon čega je odveden u bolnicu na lečenje.

Policija je saopštila da su se napadi dogodili u tri spavaće sobe na drugom spratu kuće i da su na licu mesta pronađena dva noža sa tragovima krvi za koje se sumnja da su korisćeni u napadu, kao i da radi na utvrđivanju motiva ovog zločina, navodi AP.

(Tanjug Foto: Youtube prtscr / CBS Philly) 

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Ja

11.02.2022 18:54

Kakva divna zemlja ta amerika

ODGOVORITE
Name

Bors

11.02.2022 19:17

E to je Amerika, obecana zemlja

ODGOVORITE
Name

Amerika

12.02.2022 10:32

Nisi vidio dalje od svoje štale, zato nemaš pravo da komentarišeš Ameriku!

Name

Ser Gej Amerikanov

11.02.2022 19:55

Sve po sirotinji, da je naletio na bogataše, ovi bi ga izrešetali, sirotinja nema para za oružje !

ODGOVORITE